logo
Imprimir
13-11-2019 | 16:33hs
•OPINIó

La situació als carrers de Comarques Gironines

La situació a Catalunya i a Comarques Gironines és greu i tothom sap que el govern de la Generalitat n'és responsable, perquè ho aprova explícitament o hi col·labora de manera tàcita. El resultat és nefast per a Catalunya

Les eleccions generals a Catalunya han deixat com a dada irrefutable que un 30% dels catalans i catalanes cridats a votar han escollit ERC, Junts x Cat o la CUP. El 70% de la resta de ciutadans i ciutadanes no ho ha fet.

Les persones que no hem votat aquests tres partits polítics som les que no compartim la idea radical que aquestes eleccions eren entre demòcrates i antidemòcrates, entre demòcrates i carcellers, entre demòcrates i feixistes o entre demòcrates i "rates", tal com va dir Míriam Nogueras de Junts x Cat. És a dir, és absolutament evident que el 70% dels ciutadans de Catalunya que no vàrem votar-los, no participem d'aquest missatge ni el compartim. Qui no aniria a votar-los si pensés mínimament que tot això que han explicat és cert?

Arribats a aquesta situació clama al cel que la situació al carrer ni servirà per imposar una visió de la realitat al 70% de catalans ni molt menys encara per tenir una imatge més transversal de l'independentisme. Per tant, totes les forces polítiques hauríem de treballar de manera incansable per retornar la normalitat a favor de la immensa majoria de catalans i catalanes. Entre els que han votat els partits independentistes, majoritàriament tampoc no comparteixen la via unilateral ni cap acció de caràcter radical.

Els motius mai no tenen cap importància a l'hora de caracteritzar un fet com a violent. Si cremar contenidors, destrossar material urbà o tallar carreteres no és admissible que es permeti com a conducta normal, tampoc no ho és en aquest cas en concret ni en cap altre. És esperpèntic que una autoritat pública justifiqui la situació actual d'aldarulls al carrer.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/115259_la-ituacioal-carrer-decomarque-gironine--1.htm