logo
Imprimir
13-11-2019 | 15:17hs
•PLA DE L'ESTANY

Es constitueix el Comitè Organitzador de la World Rowing Masters Regatta de Rem de Banyoles

Se celebrarà el setembre de 2021 i s'hi preveu la participació de prop de 3.500 persones

L'Ajuntament de Banyoles ha constituït el Comitè Organitzador de la World Rowing Masters Regatta de Rem, que se celebrarà a la ciutat el setembre de 2021. S'hi preveu la participació de prop de 3.500 esportistes veterans de tot el món.

Aquesta setmana s'ha celebrat a l'Ajuntament de Banyoles la reunió de constitució del comitè organitzador. El comitè està integrat per l'Alcalde, Miquel Noguer, que n'és el president; la presidenta de la Federació Espanyola de Rem, Asunción Loriente; el representant territorial de la Secretaria General de l'Esport a Girona, Josep Pujols; el diputat d'Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef; el president de la Federació Catalana de Rem, Iván Valencia; el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost; el president del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, Francesc Castañer; i el president del Club Natació Banyoles, Albert Comas.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost, ha destacat que "la constitució del Comitè Organitzador és un pas imprescindible per començar a treballar en l'organització d'aquesta competició internacional que estem segurs tindrà un gran impacte a la ciutat, no només pel desenvolupament de la competició, sinó també pel volum de persones que aplegarà".

La World Rowing Masters Regatta és una competició de rem que se celebra anualment a principis de setembre en diferents punts del món. Aquest any s'ha celebrat a Budapest (Hongria) l'edició 2019 i per a l'any vinent se celebrarà a Linz Ottensheim (Àustria). A la competició, a la que poden prendre-hi part esportistes a partir de 27 anys, s'hi preveu la participació d'uns 3.500 esportistes que, amb els acompanyants, puguin arribar fins a les 10.000 persones.

Abans d'escollir Banyoles com a seu de la World Rowing Masters Regatta de 2021, una delegació de la Federació Internacional de Rem (FISA) va visitar la ciutat i les instal·lacions del Club Natació per valorar la candidatura de la ciutat. Durant dos dies van inspeccionar la ciutat, el camp de regates i el projecte de la candidatura. Posteriorment, l'alcalde i el regidor d'Esports, Jordi Congost, es van desplaçar a Lausanne per reunir-se amb els màxims responsables de la FISA.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/115239_e-con-titueixelcomiteorganitzadordelaworldrowingma-ter-regattaderemdebanyole--2.htm