logo
Imprimir
12-11-2019 | 10:18hs
•LA SELVA

L'exposició 'Compost' de l'Agència de Residus de Catalunya recorrerà diversos municipis de la Selva

Aquest cap de setmana ha estat present a Sant Martí Sapresa coincidint amb la festa local del municipi

L'exposició "Compost" de l'Agència de Residus de Catalunya recorrerà diversos municipis de la Selva acompanyant diferents esdeveniments comarcals relacionats amb el reciclatge i especialment la recollida de la FORM i el compostatge.

El tret de sortida l'ha donat a Sant Martí Sapresa on aquest diumenge, 10 de novembre, s'ha celebrat la Fira del Reciclatge, en el marc de la festa local del municipi.

Pel que fa aquesta setmana, de l'11 al 18 serà present a la població de Sils, coincidint amb la xerrada sobre el futur dels serveis de recollida de residus municipals, el dissabte 16 de novembre.

Pel que fa la setmana vinent, l'exposició es podrà visitar del 18 al 25 a Osor, on fa pocs mesos s'ha començat el servei de recollida porta a porta i l'ampliació del compostatge casolà.

El darrer espai on es podrà veure aquesta mostra serà al Par Mediambiental de la Selva coincidint amb les jornades sectorials sobre el compost que s'han programat pel dia 27 de novembre, organitzades per l'Agència de Residus de Catalunya.
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/114788_lexpo-iciocompo-tdelagenciadere-idu-decatalunyarecorreradiver-o-municipi-dela-elva-1.htm