logo
Imprimir
11-11-2019 | 13:57hs
•ALT EMPORDà

Es necessiten voluntaris per al Gran Recapte d'Aliments a Roses

En la present edició la majoria de supermercats de Roses i Santa Margarida participen en aquesta campanya que té per objectiu recollir aliments per a les persones i famílies en situació de pobresa econòmica

El Gran Recapte d’Aliments, que enguany es realitzarà els dies 22 i 23 de novembre, necessita voluntaris i voluntàries per a la recollida d’aliments als supermercats adherits a la campanya. Les vies per apuntar-se són a través de la web bancdelsalimentsgirona.org, enviant un e-mail a roses@caritasgirona.cat, o bé trucant al telèfon 972 15 35 86.

En la present edició la majoria de supermercats de Roses i Santa Margarida participen en aquesta campanya que té per objectiu recollir aliments per a les persones i famílies en situació de pobresa econòmica. Aquesta acció és de gran importància a la població, ja que durant aquests dos dies es recullen gran quantitat de productes, que després seran gestionats i repartits al Centre de Distribució d’Aliments de Roses.

Aquesta massiva participació d’establiments, comporta que sigui necessari també un important nombre de persones voluntàries per a les tasques de recollida i classificació que es realitzen en els supermercats. Per això, Càritas de Roses fa una crida a la ciutadania perquè, totes les persones interessades, col·laborin amb aquesta acció.

Les vies per apuntar-se són 3:

- a través de l’enllaç web https://gr.bancdelsalimentsgirona.org/ca/voluntariat/

- per e-mail: roses@caritasgirona.cat, indicant el nom i número de telèfon

- trucant al telèfon de Càritas Roses: 972 15 35 96

Un cop feta la inscripció, Càritas de Roses es posarà en contacte per confirmar assignació de dia, torn i supermercat a cada persona.

En la campanya d’enguany participen gairebé tots els supermercats de Roses i Santa Margarida, amb la col·laboració del Centre de Distribució d’Aliments de Roses, la Brigada Municipal i el Banc d’Aliments de Girona, i està coordinada per voluntaris i voluntàries de Càritas Roses.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/114642_e-nece-itenvoluntari-peralgranrecaptedaliment-aro-e--1.htm