logo
Imprimir
11-11-2019 | 09:54hs
•+ NOTíCIES

El Festivalet es consolida gràcies a la seva exclusiva aposta per bandes indies, i concerts en horari diürn a peu de platja

Diumenge, tot i el vent i els núvols, la platja de les Botxes es va emplenar fins a la bandera per gaudir d'un dels millors recitals

El Festivalet de Roses ha tancat avui la quarta edició consolidant-se totalment en el circuit dels festivals de música de Catalunya i ho ha aconseguit gràcies a la seva exclusiva aposta de programar bandes indie allunyades del mainstream amb gèneres com l'electrònica, el dance, el World Music o el folk anglosaxó, i per celebrar tots els concerts en horari diürn, a peu de platja, i embolcallats per l'espectacular paisatge de la Badia de Roses.

A més, tal com explica el regidor de Promoció Econòmica de Roses, Fèlix Llorens, "la nostra aposta de combinar tots els recitals amb la gastronomia local han fet que atraure a un públic heterogeni, ja sigui gent jove que ve només empesa per la música, com un públic més familiar, que ve a gaudir d'un esdeveniment que els permet passar un cap de setmana 'chill out' gaudint del sol de la Costa Brava fora de temporada".

Pel que fa als concerts, la vigatana CARLA va ser l'encarregada d'inaugurar el Festivalet dissabte al matí a la platja de les Botxes amb la seva elegant aposta de synthpop anglosaxó mentre s'omplia de gent la zona del Pica-tasta, on una desena de restauradors locals oferien des de paella a sushi o vins locals. A la tarda, l'acció es va traslladar a la Platja de la Perola, on la sensibilitat de Marion Harper va conjurar-se per oferir un recital lluminós en què va presentar els temes dels seus darrers discos d'estudi. I la jornada la va cloure el portentós duet Cala Vento amb seu impactant directe rocker construït només amb guitarra i bateria que va fer ballar tothom sobre la sorra de la Badia de Roses mentre queia la nit.

Diumenge, tot i el vent i els núvols, la platja de les Botxes es va emplenar fins a la bandera per gaudir d'un dels millors recitals que recorda el certamen amb el folk d'aires tropicals del duet format per Marcel Lázara i Júlia Arrey, que va captivar per la seva sinceritat a tots els presents. I el Festivalet va tancar el teló a la platja de la Perola amb la presència de tot un clàssic modern com Roger Mas que va repassar alguns dels seus clàssics alhora que versionar poesies o recitar textos de Francesc Pujols.

Pel que fa a la gastronomia, tots els restauradors implicats, ja sigui els 12 restaurants que oferien el Menú del Festivalet, els 8 que van oferir tastets al Pica-Tasta o els 3 que oferien els innovadors Postres de Roses, van mostrar la seva satisfacció amb la resposta de públic al seus establiments. Cosa valorada molt positivament des de l'organització, ja que aquest és l'altre eix del certamen.

Als propers dies us farem saber el nom dels guanyadors del Concurs d'Instagram del Festivalet.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/114544_elfe-tivalete-con-olidagracie-ala-evaexclu-ivaapo-taperbande-indie-iconcert-enhoraridiurnapeudeplatja-1.htm