logo
Imprimir
10-11-2019 | 21:15hs
•LA SELVA

Avui s'ha disputat la tercera jornada del Circuit Gironí de Cros a Sant Hilari Sacalm

L'atleta local, Arnau Turón 'CA Olot Terra de Volcans' ha sumat la primera victòria al Circuit Gironí reafirmant el seu bon estat de forma

Avui s'ha disputat la tercera jornada del Circuit Gironí de Cros a Sant Hilari Sacalm. Jornada de Cros curt celebrada al circuit instal·lat a la zona esportiva que acollia la prova en un matí fred i sobre un terreny humit perfecte per a la pràctica de la modalitat. Això ha afegit dificultat al traçat del circuit, ple de canvis de ritme però alhora perfecte per poder seguir les curses i gaudir de l'espectacle.

L'atleta local, Arnau Turón 'CA Olot Terra de Volcans' ha sumat la primera victòria al Circuit Gironí reafirmant el seu bon estat de forma. Turón ha dominat una cursa ràpida seguit d'aprop durant les dues primeres voltes per un compacte grup d'atletes, ha anat agafant distància als seus perseguidors fins a la tercera i última volta on només els atletes del CN Banyoles, Pau Roig i Pau Congost, seguien a distància al de Sant Hilari.

En la cursa fèmina hem assistit al triomf incontestable de la gironina Alba Batlle [Lleida UA] que avui no ha trobat oposició en una distància en la que es troba molt còmode. Només l'atleta del Ripollet UA, Claudia Martínez, ha pogut seguir l'estel·la de Batlle durant les dues primeres voltes, a meta li ha tret gairebé un minut. En tercer lloc la Màster Maria García del CA Palafrugell completava el podi.

La categoria de veterans ha ofert un bon espectacle a tot el públic assistent avui a Sant Hilari on Abel Ortega, de la UA Terrassa, ha acabat imposant-se després de diferents canvis de lideratge a la prova. Per darrera d'ell, David Pont i David Francome, companys a CA Granollers, se les han tingut durant tota la cursa per finalment repartir-se respectivament la segona i tercera posició.

Bona afluència de participants i públic avui a Sant Hilari on s'han donat cita gairebé 40 atletes. El Circuit Gironí de Cros viatja al Gironès la propera setmana per disputar el Cros Ciutat de Girona, prova que serà puntuable per al circuit català de cros.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/114501_avui-hadi-putatlatercerajornadadelcircuitgironidecro-a-anthilari-acalm-2.htm