logo
Imprimir
08-11-2019 | 19:30hs
•ACTUALITAT GIRONA

Trobada institucional entre l'Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona

L'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, ha presidit la reunió, que s'ha fet a la Sala de Junta de Govern Local del consistori

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit aquest matí la primera trobada institucional entre el nou equip de govern de l'Ajuntament de Girona, sorgit de les eleccions del mes de maig passat, i una delegació de la Universitat de Girona, encapçalada pel degà, Quim Salvi. La reunió ha tingut lloc a la Sala de Junta de Govern del consistori.

Per part de l'Ajuntament de Girona, a més de l'alcaldessa, hi han assistit el regidor d'Urbanisme i Activitats, Lluís Martí; la regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana Yanes; el regidor de Cultura, Dinamització del Territori i Joventut, Carles Ribas; la regidora d'Educació, Esports, Salut i Seguretat en el Treball, Eva Palau; el regidor de Sostenibilitat i Participació, Martí Terés; la regidora de Mobilitat i Via Pública, Marta Sureda, i la regidora de Drets Socials i Cooperació, Núria Pi.

Per part de la Universitat de Girona, a més del degà, hi han participat la vicerectora d'Estudiants i Inserció Laboral, Laura Vall-llosera; la vicerectora de Territori i Compromís Social, Sílvia Llach; el vicerector de Projectes Estratègics, Josep Calbó; el vicerector de Docència i Planificació Acadèmica, Josep M. Serra; el vicerector de Comunicació i Relacions Exteriors, José Antonio Donaire; el vicerector de Qualitat i Transparència, Pepus Daunis; la gerent, Elena Ribera, i l'adjunt del rector per al Campus, Rafel Reixach.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/114263_trobadain-titucionalentrelajuntamentdegironailauniver-itatdegirona-2.htm