logo
Imprimir
08-11-2019 | 14:58hs
•ACTUALITAT GIRONA

CaixaBank reuneix el seu Consell Assessor a Girona

El director territorial a Catalunya, Jaume Masana, ha presidit la trobada d'aquest òrgan consultiu que vetlla pels interessos financers i socials dels clients de l'entitat a les comarques gironines

El Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Girona s'ha reunit avui a la ciutat. Aquest òrgan consultiu té com a objectiu vetllar pels interessos financers i socials dels clients de l'entitat financera a les comarques gironines. La trobada, que ha estat presidida pel director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, s'ha realitzat després d'una visita dels membres del Consell a les instal·lacions del centre Business de CaixaBank a la capital gironina.

El centre Business de Girona ofereix un servei especialitzat i pròxim a les microempreses, empreses que facturen menys de 2 milions d'euros; així com a comerços, autònoms i emprenedors. Situat al carrer de la Creu, 31, compta amb 9 gestors que acompanyen els clients en tot el cicle de vida dels seus negocis, oferint orientació i assessorament personalitzat. A la direcció territorial Catalunya -que inclou les comarques de Girona, Tarragona, Lleida i la Catalunya Central- CaixaBank disposa de centres Business a Girona, Lleida i Vic.

Durant la reunió posterior a la visita, els membres del Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Girona han debatut sobre les principals variables de la conjuntura econòmica i han analitzat les previsions de futur, així com les dades específiques de les comarques gironines.

El Consell Assessor de CaixaBank a Girona treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional, de seguiment de l'activitat financera i de l'Obra Social "la Caixa" en aquest territori.

Els membres d'aquest òrgan consultiu, persones totes elles de reconeguda trajectòria i prestigi professional, assessoren i informen a l'entitat financera sobre aquelles qüestions que afectin a la situació econòmica de Girona, a les perspectives de desenvolupament o les oportunitats que es puguin projectar a la zona. La durada del seu mandat és de tres anys, encara que podran ser reelegits.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/114164_caixabankreuneixel-eucon-ella-e-oragirona-3.htm