logo
Imprimir
07-11-2019 | 19:39hs
•POLíTICA

Marc Lamuà assegura que 'el PSC és l'única opció que representa la convivència, el progrés i l'ordre'

El candidat socialista al Congrés per Girona ha criticat al moviment independentista per haver forçat la màquina i ha reclamat "el retorn a la política"

Durant la jornada d'avui, el candidat socialista al Congrés, Marc Lamuà ha aprofitat per visitar el mercat de Figueres, i també per parlar amb els veïns i veïnes dels barris de Germans Sàbat, Pont Major, Montilivi, Avellaneda, Santa Eugènia i Sant Narcís. "El PSC és l'única opció que representa la convivència, el progrés i l'ordre", ha insistit Lamuà. En aquest sentit, el dirigent del PSC ha criticat a la resta de formacions pel paper que han desenvolupat en els darrers temps. Primer ha acusat als independentistes "per haver forçat la màquina", i després ha lamentat l'aparició de partits que defensen "mesures anticonstitucionals, homòfobes, xenòfobes i supremacistes".

Al llarg de la campanya, i avui no ha sigut una excepció, Lamuà s'ha mostrat preocupat per la situació que viu el país i ha reclamat la necessitat de "retornar a la política". "Aquest és un conflicte polític que exigeix que els polítics estiguem a l'altura, i que busquem una solució àmplia i còmode per a la majoria dels catalans i catalanes", ha dit Lamuà.

El 'procés' i també l'auge de l'extrema dreta completen un panorama que, segons, Lamuà només pot solucionar un govern socialista. "Davant dels que volen unilateralment canviar l'statu quo sense l'empara de l'Estat de Dret ni de les majories que ens han atorgat les nostres pròpies lleis; hi ha la sensatesa, la moderació i l'oferta sincera de diàleg dels socialistes", ha assenyalat el candidat socialista al Congrés per Girona.

Finalment, Lamuà ha recordat el camí que els ha dut fins a les noves eleccions que tindran lloc aquest diumenge. "Fa uns mesos ERC no va voler aprovar uns pressupostos amb un caràcter social important i on Catalunya tenia un increment d'inversió notori. A partir d'aquí noves eleccions, bloqueig i ara mateix la possibilitat que l'extrema dreta, alimentada pel conflicte català, governi al nostre país de la mà del PP", ha conclòs Lamuà.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/113972_marclamuaa-eguraqueelp-ce-lunicaopcioquerepre-entalaconvivenciaelprogre-ilordre-1.htm