logo
Imprimir
07-11-2019 | 13:58hs
•LA SELVA

El Club de Vela Blanes valorat com a 3r millor port esportiu entre els ports espanyols i italians

El Club de Vela Blanes es situava en tercer lloc, essent el millor port espanyol per sobre de ports balears i andalusos

La revista Moteur Boat, líder a França de les publicacions referents a embarcacions de motor va publicar a finals de l'any passat, un estens reportatge sobre els ports francesos, italians i espanyols, basant-se en les dades d'enquestes i opinions extretes de l'aplicació NAVILY.

Aquesta aplicació, disponible en 5 idiomes, líder i innovadora dins les aplicacions de guies nàutiques per aparells de telefonia mòbil amb més de 200.000 usuaris i que permet reservar amarrament en més de 650 ports associats a tota Europa; compta amb una base de dades referents a més d'11.000 llocs de fondeig i 3000 ports. Compta també amb més de 30.000 comentaris compartits i més de 20.000 fotografies publicades. L'aplicació proporciona també dades d'interès pels navegants com ara tarifes d'amarradors, fotografies de la instal·lació, horaris d'oficines de capitania, així com equipaments i serveis.

Tenint en compte totes aquestes dades estretes de l'aplicació, la revista francesa va treure un estens reportatge titulat: "Le classement navili de vos ports préférés..." (Quels sont vos ports préférés. Le palmarès des ports avec navily). Deixant de banda els ports francesos, l'article donava les dades dels ports escollits pels navegants com a millors ports escollits entre Espanya i Itàlia.

El Club de Vela Blanes es situava en tercer lloc, essent el millor port espanyol per sobre de ports balears i andalusos, només superat pels ports italians de Sardenya, El Club de vela Blanes encapçala la llista de ports catalans que també apareixen a l'estudi, com el cas de l'Estartit, l'Escala o Roses. Els ítems millor valorats del nostre port esportiu, primer port de la Costa Brava, són la proximitat, la neteja i l'atenció del personal tant d'oficina com de marineria.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/113926_elclubdevelablane-valoratcoma3rmillorporte-portiuentreel-port-e-panyol-iitalian--2.htm