logo
Imprimir
05-11-2019 | 14:54hs
•+ NOTíCIES

Meet&greet amb l'escriptora i periodista Joana Bonet a l'Fnac de l'Espai Gironès

Divendres 8 de novembre l'autora signarà exemplars del seu darrer llibre "Fabulosas y Rebeldes" i mantindrà una conversa amb l'escriptor i periodista Antoni Puigverd

L'Espai Gironès ha organitzat conjuntament amb Fnac per aquest divendres 8 de novembre un Meet&greet amb l'escriptora i periodista referent en el món de la moda Joana Bonet que presentarà el seu nou llibre "Fabulosas y Rebeldes". La iniciativa s'emmarca en la Fashion Espai que s'ha dut a terme aquest mes d'octubre al Centre Comercial amb un gran èxit de participació i de públic. En la novel.la la directora de la revista Fashion&Arts, i exdirectora de la revista Marie Claire, explica mitjançant les seves experiències vitals i formatives què significa ser dona. Durant la trobada l'autora mantindrà una conversa amb el també escriptor i periodista Antoni Puigverd.

El Meet&greet és gratuït i es durà a terme a les 18 hores a l'entrada de la botiga Fnac de l'Espai Gironès.


La Fashion Espai, que s'ha celebrat del 9 al 19 d'octubre, ha estat una gran aposta per la moda com a cultura i per donar oportunitats als joves que vulguin obrir-se camí en aquest sector. També ha acostat als visitants les darreres tendències de la temporada de moda de tardor i hivern. Les desfilades, que es van dur a terme en el marc de la iniciativa i que van tenir lloc en una original passarel·la situada a les escales mecàniques del centre comercial amb models professionals, van aplegar unes 7.000 persones.

A més, dins la Fashion Espai es va premiar Sandra Torelló, de 15 anys i veïna de Girona, amb un curs gratuït i valorat en 3.000 euros a la prestigiosa agència de models Francina Models. D'altra banda, l'Espai Gironès va premiar Alexandra Font, veïna de Tarragona, amb una subscripció de la revista Fashion&Arts i vals regal de Caprabo; i a José Manuel Von Bischoff-Shausen, veí de Barcelona, amb una subscripció de la revista Cuina.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/113374_meetgreetamble-criptoraiperiodi-tajoanabonetalfnacdele-paigirone--2.htm