logo
Imprimir
04-11-2019 | 19:44hs
•LLEIDA

CaixaBank, patrocinador de les curses infantils de la Mitja Marató de Lleida

El medallista mundial dels 1.500m dirigirà un entrenament amb els lleidatans assistents a la xerrada que participin a la cursa el dia 17

CaixaBank patrocina les curses infantils de la Mitja Marató de Lleida que es celebraran el dissabte, 16 de novembre, a partir de les 10,30h, al patí de l'escola Pràctiques II. També estarà present en dia de la Mitja Marató, que tindrà lloc el diumenge 17 de novembre. L'entitat financera dona suport a la prova que sortirà a les 10,30h del matí des d'Avinguda Rovira Roure, davant de l'Ekke.

El cap de Comunicació i màrqueting de l'Ekke, Joan David Porté; i el director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Camí, han tancat l'acord de patrocini. Joan David Porté ha manifestat que "aquesta renovació de patrocini reforça la vinculació entre les dues entitats i ens enforteix mútuament en benefici del foment de l'exercici físic a la població, en especial als nens i nenes". Per la seva banda, el director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Cami, ha celebrat l'acord. "Aquest patrocini –ha afegit- suposa un impuls a l'estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l'esport i per Lleida".

En el marc del patrocini, l'oficina Store Plaça de la Sal de CaixaBank a Lleida acollirà el dia 14 de novembre una xerrada de l'històric migfondista Reyes Estévez, que impartirà una sessió teòrica sobre running. Durant la conferència, adreçada a clients i no clients de l'entitat, Estévez oferirà una sessió teòrico-pràctica en la qual compartirà consells per a corredors aficionats al running sobre els aspectes tècnics més importants i detalls a tenir en compte a l'hora de finalitzar una cursa amb èxit: alimentació, estiraments, escalfament, preparació mental, etc. Després d'aquesta primera part teòrica, hi haurà una sortida runner de 45 minuts amb Reyes Estévez, que durà a terme un petit entrenament personal amb els assistents.

Estévez és un dels millors atletes espanyols de tots els temps en proves de mig fons, modalitat en la que va guanyar diverses medalles olímpiques. Ja retirat de l'atletisme d'elit, actualment és entrenador professional a través de la seva empresa King's Project.

Xerrades DialogA a les oficines Store de CaixaBank

La presència de l'exatleta barceloní tindrà lloc en el marc de les xerrades DialogA que acullen les oficines Store de CaixaBank. Es tracta d'una sèrie de xerrades i tallers d'interès, impartits por experts de primer nivell i oberts al públic de manera gratuïta. El seu format dinàmic permet la interacció entre els clients i els ponents, ja que es conceben com una proposta on els assistents tinguin la possibilitat de dialogar i plantejar dubtes sobre els temes tractats, en un ambient còmode i distès. Estan enfocades als diferents segments de clients, amb temàtiques diverses, actuals i molt interessants.

Tota la informació al detall és accessible a la web de DialogA (https://dialoga.lacaixa.es/llistat (on els clients poden gestionar la seva plaça i rebre notificacions sobre els actes als quals s'inscriguin).

CaixaBank i el running com a eix vertebrador dels valors saludables

Mitjançant el patrocini, CaixaBank fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per això, l'entitat financera manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional amb les que comparteix valors com l'esforç, l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

L'entitat ha patrocinat 47 curses populars a Espanya en el darrer any, sempre en col·laboració amb el territori d'influència. Amb el suport a aquestes curses populars, CaixaBank també genera entre els seus empleats un orgull de pertinença i el foment d'uns hàbits saludables als quals ja s'han adscrit més de 11.000 empleats.

Al mateix temps, aquesta implicació amb l'esport de l'entitat s'ha materialitzat en la formació de l'esport que també formen part de la cultura de CaixaBank.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/113200_caixabankpatrocinadordele-cur-e-infantil-delamitjamaratodelleida-1.htm