logo
Imprimir
04-11-2019 | 19:15hs
•+ NOTíCIES

Salt celebra la segona edició de la Factoria Creativa

L'esdeveniment es durà a terme entre el divendres 8 i el dissabte del 9 de novembre

Salt serà la seu aquesta setmana de la segona edició de la Factoria Creativa, un esdeveniment que es va posar en marxa l'any passat amb l'objectiu de donar a conèixer l'activitat que es duu a terme a la Factoria Cultural Coma Cros. Les jornades se celebraran entre el divendres 8 i el dissabte 9 de novembre.

Durant dos dies, la Coma Cros organitzarà més de 20 activitats i tallers pràctics on hi col·laboraran les entitats amb seu a l'equipament o qui hi desenvolupen activitats. S'hi podran trobar, per exemple, des d'espectacles musicals, a tallers de cinema o circ, introduccions al món casteller o jornades creatives.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Salt, Núria Heras, valora molt positivament que la Factoria Creativa es consolidi amb una segona edició i convida tothom a participar en les jornades. "Hi ha activitats i tallers pràctics de tot tipus i per a totes les edats, un programa que permet donar a conèixer l'activitat que diàriament es pot gaudir a la Coma Cros i que demostren la bona salut social i cultural de Salt", explica Heras.

Activitats per a tots els públics
La Factoria Creativa obrirà les portes el divendres 8 de novembre, a dos quarts de deu del matí, amb una activitat creativa organitzada per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el Viver d'Empreses. En total, hi ha programades fins a 23 activitats que finalitzaran el dissabte 9 de novembre a les vuit del vespre amb Contes Abans de Nadal, organitzat pel Safareig Teatre.
Totes les activitats es duran a terme a les instal·lacions de la Coma Cros o al seu entorn, com per exemple, la plaça 1 d'octubre.
Podeu consultar tot el programa de la segona edició de la Factoria Creativa a http://www.comacros.cat/la-factoria-creativa/
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/113188_-altcelebrala-egonaediciodelafactoriacreativa-1.htm