logo
Imprimir
03-11-2019 | 14:02hs
•POLíTICA

Marc Lamuà demana el vot a tots els indecisos per vèncer els independentistes a Catalunya

Els socialistes gironins han demanat a tots els indecisos que votin al PSC, l'únic partit que segons les enquestes pot guanyar a l'independentisme a Catalunya

El PSC de comarques gironines ha fet avui campanya a l'Empordà, als pobles de Roses i Palafrugell, on han posat una carpa informativa i fet una volta per parlar amb tots els veïns i veïnes que encara no saben a qui votaran. El primer secretari de la federació i candidat al Congrés, Marc Lamuà, ha demanat als votants indecisos el vot per als socialistes. "Les enquestes diuen que a Catalunya l'únic partit que pot guanyar a l'independentisme és el PSC" ha explicat el candidat socialista.

"Les darreres enquestes publicades mostren que encara hi ha dos milions de persones al país que no saben a qui votaran. Aquest vot és decisiu per decidir si el president és Pedro Sánchez o Pablo Casado, amb Abascal de vicepresident i Ortega Smith al govern" ha dit Marc Lamuà a tothom amb qui ha pogut parlar. Les enquestes indiquen que per primera vegada des de fa uns anys els socialistes poden quedar primers en vots a Catalunya i superar l'hegemonia independentista.

"Tenim l'oportunitat única que l'independentisme no guanyi a Catalunya; tots aquells que estiguin farts d'aquesta situació, que no comparteixen la manera de fer dels partits independentistes, que volen una Espanya d'ordre i progrés i que creuen que les mesures socials han de liderar el futur govern d'Espanya, només tenen l'opció de votar al PSC" ha argumentat Lamuà.

Lamuà ha insistit en el fet que "necessitem un govern progressista per avançar en justícia social i en convivència i fer front als reptes que tenim al davant". El candidat socialista ha posat sobre la taula alguns dels 35 compromisos que ha presentat el PSOE per dur a terme des de la presidència del govern; la protecció de les pensions, l'increment del salari mínim fins a situar-lo al 60% del salari mitjà, l'aprovació de la llei de racionalització d'horaris per conciliar la vida familiar i laboral, la regulació de l'eutanàsia o l'augment de les beques per estudiants.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/112875_marclamuademanaelvotatot-el-indeci-o-pervencerel-independenti-te-acatalunya-1.htm