logo
Imprimir
30-10-2019 | 17:05hs
•LLEIDA

El director territorial de CaixaBank a Catalunya analitza a Tàrrega les perspectives i riscos de l'economia global

Una trentena d'empresaris i empresàries targarines assisteixen al Dinar Cambra organitzat per la Cambra de Comerç de Tàrrega

Una trentena d'empresaris i empresàries targarines han assistit avui al Dinar Cambra organitzat per la Cambra de Comerç de Tàrrega amb la participació del director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, per debatre sobre les perspectives econòmiques a nivell global i local. L'acte ha estat presidit pel president de la cambra targarina, Carles Giribet.

Masana, que ha presentat la ponència "2020: Crisi o creixement?", ha confirmat una previsió de creixement de la zona de l'euro en els pròxims anys inferior a la de l'anterior cicle expansiu, i que hi ha factor estructurals com la baixa productivitat, l'envelliment i desajustos en el mercat laboral que limitaran les perspectives econòmiques a mitjà termini.

Durant la seva exposició, Jaume Masana, ha convidat als assistents a conèixer els principals trets que caracteritzen les majors economies del món, i és que segons les noves previsions de l'FMI, es reflecteix, en bona part, l'efecte negatiu de les mesures proteccionistes implementades pels EUA i la Xina, i les tensions comercials entre els dos països. Així mateix, aquestes tensions continuen constituint un dels principals riscos, malgrat l'acord preliminar al qual van arribar, i d'acord amb l'inici dels aranzels nord-americans sobre béns de la Unió Europea.

CaixaBank, al costat de les empreses

CaixaBank posa a disposició de les empreses de Ponent dos centres especialitzats, ubicats a Tàrrega i Lleida, que s'ocupen de la gestió integral de les empreses, a les quals ofereix una proposta de valor única i diferenciada.

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/112279_eldirectorterritorialdecaixabankacatalunyaanalitzaatarregale-per-pective-iri-co-deleconomiaglobal-1.htm