logo
Imprimir
27-10-2019 | 20:40hs
•ESPORTS

Olot acull la primera jornada del Circuit Gironí de Cros

El Circuit Gironí de Cros viatja el proper cap de setmana a la jornada degana de les comarques gironines, Santa Coloma de Farners

Avui s'ha disputat la primera jornada del Circuit Gironí de Cros a Olot. Potser el traçat més exigent de la temporada acollia als valents i valentes que avui han competit al paratge de les Tries sota una climatologia bondadosa respecte anteriors edicions del memorial Miquel Àngel Chorrero.

En la cursa absoluta han estat els més joves els que han dut la iniciativa i el control de la cursa, un grup format per Abderrahim Ougra [GEiEG], Bouba Sabally [CA Lloret] i Marc Trasserra [CE Penedés], tots ells Sub23, han agafat les regnes des de l'inici de la cursa. En la primera volta la lluita era intensa per imposar el ritme però a la darrera volta de les tres que havien de completar, ha estat l'atleta grupista que ha imposat una cadència que Sabally finalment no ha pogut seguir, imposant-se així en aquesta primera prova del calendari gironí,

En la cursa fèmina els resultats han estat semblants pel que fa a l'èxit de les més joves, la primera a creuar la meta ha estat una atleta Sub20, Laura Rodríguez [Lleida UA] seguida a més d'un minut per les veteranes Sara Beltran [JA Sabadell] i Paula Salgado [CA Sant Celoni] que no ahn pogut atrapar a la lleidatana.

La categoria de veterans masculins ha ofert un bon espectacle a tot el públic assistent avui a Olot on Esteve Campmol, del CN Banyoles, s'ha imposat en una cursa molt disputada des del primer moment. Per darrera d'ell Ignasi Gironès, del CA Lloret, i el seu company d'equip Pep Montsant, se les han tingut durant totS la cursa per finalment repartir-se respectivament la segona i tercera posició.

Bona afluència de participants i públic avui a Olot on s'han donat cita gairebé 450 atletes. El Circuit Gironí de Cros viatja el proper cap de setmana a la jornada degana de les comarques gironines, Santa Coloma de Farners.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/111583_olotaculllaprimerajornadadelcircuitgironidecro--2.htm