logo
Imprimir
16-10-2019 | 12:03hs
•PLA DE L'ESTANY

Se suspenen les activitats de dijous i divendres i els focs artificials de dilluns de la Festa Major de Banyoles

Amb aquesta decisió, l'Ajuntament, la Comissió de la Festa Major i les entitats han acordat fer-se ressò de les circumstàncies extraordinàries que viu el país i expressar així el rebuig a la sentència

Davant la sentència que dilluns va fer pública el Tribunal Suprem, l'Ajuntament de Banyoles, la Comissió de la Festa Major i les entitats que participen en l'organització de la Festa Major han acordat conjuntament suspendre les activitats previstes del programa oficial de la Festa Major per als propers dijous i divendres i cancel·lar també els focs artificials de dilluns.

Amb aquesta decisió, l'Ajuntament, la Comissió de la Festa Major i les entitats han acordat fer-se ressò de les circumstàncies extraordinàries que viu el país i expressar així el rebuig a la sentència. Del programa oficial d'activitats, tant de dijous com de divendres, es mantindran les fires, deixant al criteri dels firaries l'obertura de les atraccions.

En la única activitat de pagament prevista pel divendres, la comèdia teatral Mamaaaa!!!, s'oferirà a tots els espectadors, a banda del retorn de l'import, la possibilitat d'obtenir entrades per a la sessió extraordinària que s'ha programat per al divendres 1 de novembre. Aquesta sessió extraordinària s'oferirà als espectadors que tenien entrada per a la sessió cancel·lada i només s'obrirà la venda a la resta del públic a partir del dissabte 26 d'octubre.

Pel que fa a la programació de la resta de dies, es produiran també canvis a les activitats previstes. Així es donarà un caràcter reivindicatiu tant a la Sessió Vermut - que finalment no comptarà amb la participació de Joan Colomo -, com a la cercavila prevista per dissabte a la tarda. També es posposarà a una nova data, que es determinarà properament, l'escape room 'Escapa't de la festa major' previst per diumenge a la tarda. Se suspenen també el Pilar VIP de dissabte al vespre, la Diada Castellera de diumenge al migdia, el concert cercavila amb Bufant Fort Street Band i la projecció al recinte de Barraques del documental 'L'Anna vol tocar els estels'. Per últim s'anul·len els Focs Artificials del dilluns al vespre.

Els canvis a la programació de la Festa Major s'informaran oportunament a través dels canals oficials de l'Ajuntament, així com del web de l'àrea de Festes www.festesbanyoles.cat. S'informarà també degudament dels possibles canvis que es puguin anar produint.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/109283_-e-u-penenle-activitat-dedijou-idivendre-iel-foc-artificial-dedillun-delafe-tamajordebanyole--1.htm