logo
Imprimir
15-10-2019 | 15:32hs
•ESPORTS

El CVB presenta el programa 'Esport Blau' al Consell Escolar Municipal

El Club de Vela Blanes que ja fa uns anys porta a terme l'activitat del Bateig de Mar, pels centres de primària de la vila, i és pioner a Catalunya a l'hora d'apropar la vela a les escoles

El director tècnic del Club de Vela Blanes, Juan Miguel Aguirre, va presentar ahir al Consell Escolar, a la sala de plens de l'Ajuntament de Blanes, el programa Esport Blau. Un programa que implica la Federació Catalana de Vela, el Consell Català de l'esport, el Club de Vela Blanes i l'Ajuntament de la localitat. Aquest últim en una forta aposta per procurar que els escolars de la població coneguin un esport en un entorn que tenen ben a prop i no els hi és aliè.

Aquest programa de Vela Escolar -que té com a objectiu aproximar i promoure la vela entre els alumnes de 5è dels centres educatius del litoral català– ha estat premiat com: la millor iniciativa o projecte educatiu que, a través de la pràctica esportiva de lleure i l'activitat física, cerca la formació integral de la persona i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, especialment del col·lectiu infantil.

Ara els centres de primària de Blanes també en podran gaudir tot iniciant-se en la pràctica de l'esport a l'entorn nàutic i marí mitjançant les embarcacions de l'Escola de Vela del Club de Vela Blanes. Els tècnics del nostre club educaran mitjançant l'esport de la vela i potenciaran el treball en equip, el respecte al medi ambient i el descobriment del litoral català.

No és casualitat que la Federació Catalana de Vela torni a apostar pel Club de Vela Blanes que des de fa 13 anys porta educant en l'esport nàutic als alumnes de l'INS Serrallarga i que des de fa uns cinc anys realitza l'activitat del Bateig de Mar, contemplada a la guia de recursos educatius de la població, amb els alumnes de cicle superior de primària de les escoles públiques de Blanes.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/109091_elcvbpre-entaelprogramae-portblaualcon-elle-colarmunicipal-2.htm