logo
Imprimir
11-10-2019 | 20:28hs
•ALT EMPORDà

Tret de sortida a la 12a edició de la Ruta de l'Art de Castelló

Fins diumenge catorze espais del municipi acullen tota mena de creacions

La 12a edició de la Ruta de l'Art de Castelló d'Empúries ha arrencat aquest vespre amb la inauguració a la basílica de Santa Maria. L'acte inaugural, que ha inclòs una actuació musical a càrrec de musicArt i també un espectacle i un correfoc, dona el tret de sortida a un cap de setmana en què l'art omplirà catorze espais públics i privats del centre històric de la vila medieval.

La Ruta de l'Art, organitzada per la pintora Anna M. Constanseu amb la col·laboració de Núria Pallisera i el patrocini de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, s'ha obert oficialment aquesta tarda i fins diumenge mostra les obres d'un centenar d'artistes de diverses disciplines, com la pintura, l'escultura o la fotografia. Aquesta efervescència artística es combina a més, amb patrimoni, gastronomia i música.

Els espais expositius i el mercat d'art estaran oberts al públic demà entre les 11 del matí i les 9 del vespre, i diumenge, de les 11 a les 7 de la tarda. A més, tots dos dies hi ha també visites guiades en català, castellà, francès i anglès, per tres euros, per veure tot el recorregut.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/108412_tretde-ortidaala12aediciodelarutadelartdeca-tello-1.htm