logo
Imprimir
10-10-2019 | 16:00hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Els propers 26 i 27 d'octubre tindrà lloc la sisena edició de la Trepitja Garrotxa solidària

Els actes comencen el divendres 25 d'octubre a l'Hospici d'Olot, amb l'entrega de dorsals i benvinguda de corredors i seguiran dissabte i diumenge amb Oix com a nucli central de sortida i arribada de les curses.

L'any passat i, en la seva cinquena edició, la Trepitja Garrotxa Solidària va acabar amb una participació de més de 400 participants en les diferents modalitats i una participació de més de 200 voluntaris d'entitats de la Garrotxa i socis del Centre Excursionista d'Olot.

Els propers 26 i 27 d'octubre de 2019 tindrà lloc la sisena edició de la Trepitja Garrotxa solidària, l'única trail solidària a l'Alta Garrotxa organitzada pel Centre Excursionista d'Olot i en benefici de la Fundació Albert Bosch (Noel Alimentària).

Aquest 2019 la cursa ofereix quatre opcions: l'Ultra amb 84 km i 4750D+ que forma part de la 8a copa catalana de Curses d'Ultraresistència per Muntanya de la FEEC i qualificada amb 4 punts per la UTMB. El recorregut de la trail compta amb 53 km i 2900D+, està qualificada amb 3 punts per la UTMB. Finalment ofereix dues opcions de curses de muntanya: una de 23 km i 1200D+, que també es pot fer per equips, i una altra opció de 13 km i 550D+; pensades per a tots aquells amants del trail que busquen una distància més accessible sense deixar de descobrir camins i corriols, en aquesta cursa aquest any hem afegit l'opció de fer-la caminant, per a que també puguin gaudir-la aquells que els agrada descobrir el paisatge de l'Alta Garrotxa de manera més tranquil·la i sense competir.

Aquest any s'han reforçat els controls d'última hora, degut als fets succeïts l'edició anterior on les cintes de senyalització de les curses de 23 km i 13 km van ser tretes, realitzarem un repàs més exhaustiu de les senyalitzacions per assegurar que els corredors puguin fer la cursa amb tranquil·litat i sense cap entrebanc.

Els actes comencen el divendres 25 d'octubre a l'Hospici d'Olot, amb l'entrega de dorsals i benvinguda de corredors i seguiran dissabte i diumenge amb Oix com a nucli central de sortida i arribada de les curses.

La Trepitja Garrotxa, campionat de Catalunya i puntuable per la Copa Catalana de Curses d'Ultraresistència, aquesta aplega en aquesta vuitena edició un total de 3 proves on la primera ha iniciat el 6 d'abril, amb el Trencacims 7000, l'ha continuada el 6 d'agost, amb l'Ultra Trail Valls d'Àneu i finalitzarà amb la Trepitja Garrotxa el cap de setmana del 26 d'octubre.

Des de fa dues edicions, formem part del codi de bones pràctiques en curses de muntanya per tal de fer-ne una activitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient; provocant que la nostra activitat en l'entorn tingui el menor impacte possible.

Tots els beneficis es destinen a projectes de recerca mèdica infantil gràcies a la col·laboració amb la Fundació Albert Bosch, ja que Noel Alimentària és el patrocinador de la prova esportiva i tots els beneficis es destinen a la seva fundació que treballa en projecte de recerca a l'Hospital de la Vall d'Hebrón, especialitzat en malalties infantils.

Destacada presència d'atletes reconeguts. Al llarg d'aquestes edicions la Trepitja Garrotxa Solidària ha comptat amb diversos corredors i corredores reconegudes, enguany comptarem amb Pau Capell, guanyador de l'Ultra Trail de Mont-Blanc 2019.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/108160_el-proper-26i27doctubretindrallocla-i-enaediciodelatrepitjagarrotxa-olidaria-1.htm