logo
Imprimir
02-10-2019 | 13:50hs
•EL RIPOLLèS

Ripoll renova les tres Flors d'Honor de Viles Florides

L'acte d'entrega de les Flors d'Honor va tenir lloc divendres 27 de setembre a la localitat de Lloret de Mar i el va presidir la Consellera d'Agricultura Teresa Jordà

Ripoll ha renovat les tres Flors d'Honor que atorga Viles Florides com a reconeixement pel bon manteniment i transformació dels espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds. L'Ajuntament de Ripoll es mostra satisfet amb aquest reconeixement que remarca la tasca diària que es fa per tenir els parcs i jardins ben cuidats i per fomentar les polítiques de sostenibilitat mediambiental.

L'acte d'entrega de les Flors d'Honor va tenir lloc divendres 27 de setembre a la localitat de Lloret de Mar i el va presidir la Consellera d'Agricultura Teresa Jordà. La principal novetat del certamen d'enguany ha estat el lliurament de la Flor d'Or, un premi de nova creació per distingir el municipi que millor ha treballat el seu verd urbà durant el darrer any. En la seva primera edició, la Flor d'Or ha recaigut sobre la ciutat d'Olot, ciutat que a més, encapçala el rànquing de Viles Florides, amb 4 flors d'Honor, la màxima puntuació obtinguda fins ara per cap municipi, ja que el jurat de Viles Florides pot arribar ha puntuar amb fins a cinc Flors d'Honor.

El projecte Viles Florides és obert a tothom i, a més a més dels municipis, també hi poden participar col·lectius, empreses o particulars amb sensibilitat cap a la natura i la cura dels espais verds. Per això, a banda dels reconeixements institucionals als municipis, es premien també aquells projectes d'enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l'àmbit públic com privat, són exemple a seguir.
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/106267_ripollrenovale-tre-flor-dhonordevile-floride--2.htm