logo
Imprimir
28-09-2019 | 23:12hs
•ALT EMPORDà

La mirada fotogràfica de Carles Bros s'exposa a Llançà

L'artista ha inaugurat avui la mostra 'Natural light, electric light', que es podrà veure a la Casa de Cultura fins al 20 d'octubre

La sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Llançà ha esdevingut aquest vespre (20 h) l'escenari de la inauguració del darrer projecte de l'artista Carles Bros, una exposició fotogràfica batejada amb el nom de 'LLUM. Natural light & Electric light'. L'acte ha reunit desenes de persones a l'interior de la sala, entre d'altres l'exalcalde llançanenc i actual delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Girona, Pere Vila.

En el cartell explicatiu de la mostra l'autor ja deixa ben palesa la intenció d'aquest treball, que combina el paisatge genuí del territori amb la influència que hi ha marcat l'ésser humà. "Aquest projecte fotogràfic neix de la llum mediterrània, després d'observar amb calma el cel blau de l'Empordà, i de l'actuació urbana de l'home sobre la natura". Segons el mateix autor, l'obra exposada es tracta d'un treball "minimalista i sensible, de coses senzilles i formes geomètriques".

Empordanès d'adopció

Bros, nascut a Terrassa l'any 1956, es va traslladar a viure i treballar a l'Empordà el 1983. Actualment, té l'estudi a Llançà i, a més de pintar, impulsa nombroses iniciatives relacionades amb l'art. Una de les quals, precisament, aquesta mostra fotogràfica, que es podrà visitar a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de la localitat alt-empordanesa fins al proper 20 d'octubre.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/105445_lamiradafotograficadecarle-bro-expo-aallanca-1.htm