logo
Imprimir
28-09-2019 | 20:35hs
•BESALú, VILA COMTAL

El Festival Besalú Màgica ultima una edició d'alt nivell

L'esdeveniment, que es farà entre els dies 11 i 13 d'octubre, comptarà amb espectacles al carrer i les tradicionals gales

La vila comtal de Besalú escalfa motors de cara a l'arribada de la seva cita més il·lusòria, el Festival Besalú Màgica. L'esdeveniment, que enguany arribarà a la setena edició, se celebrarà els pròxims dies 11, 12 i 13 d'octubre, acompanyat per un cartell de luxe farcit de mags de renom i de múltiples activitats paral·leles.

Com ja és tradició, el tret de sortida del Besalú Màgica arribarà divendres (dia 11) amb el ja clàssic Sopar Màgic, que enguany es farà al restaurant L'Arcada de Fares. L'àpat, que tindrà un cost de 30 euros, comptarà amb la participació de cinc mags internacionals presents al festival, a més d'un sopar temàtic compost per entrants, plats i postres màgics.

El gruix d'activitats, però, arribarà durant el cap de setmana. Dissabte, per exemple, començarà amb diferents propostes matinals a diversos emplaçaments del municipi, com ara la placeta de Sant Vicenç (11h), Sant Julià (11.45h) o la plaça Llibertat (12.20h). A la tarda, les activitats continuaran repartides a diferents indrets, com ara el Prat de Sant Pere (15.45h), Sant Julià (16.15h i 18.15h), la plaça Llibertat (18.45h) o novament el Prat de Sant Pere (19.15h), que en aquesta ocasió acollirà l'espectacular número 'Escapisme de les Mandíbules'. A la nit, després de la Gala de Mags Internacionals, es farà una festa ambientada als anys 80 al Pavelló Poliesportiu (24h).

Durant la jornada dominical, per la seva banda, es repetiran les propostes del matí, que tornaran a estar repartides entre la placeta de Sant Vicenç (11h), Sant Julià (11.45h) i la plaça Llibertat (12.20h). Pel que fa a la tarda, l'ambient màgic es repartirà, novament, entre el Prat de Sant Pere (15.45h i 17h) i Sant Julià (16.30h).

Més enllà d'aquesta màgia al carrer, de caràcter gratuït i que oferirà números a distància però també màgia de proximitat, anomenada 'Màgia a un pam del nas', els assistents també podran gaudir durant el cap de setmana d'una Fira-Mercat.

Les gales, el plat fort

Com cada edició, una de les activitats estrella seran les gales. En aquesta edició n'hi haurà un total de tres: la Gala Infantil, que es farà dissabte al Teatre Cal Tronc (17h); la Gala de Mags Internacionals, que tindrà lloc també dissabte al Pavelló Poliesportiu (22h), i la Gala Familiar, que se celebrarà diumenge al mateix Poliesportiu (18h). Les entrades anticipades del Besalú Màgica es podran obtenir als establiments Mlqwash, El Sac i Orígens, de Besalú; a l'Aroma del Te, d'Olot; al Musical Vivaldi, de Girona; al Centre Òptic Banyoles, de Banyoles, i a la Perruqueria Alfons Grau, de Figueres.

Noms propis

L'edició d'aquest 2019 exhibirà noms de prestigi del món de la màgia. Un d'ells serà el de l'escapista Raul Alegria, que intentarà escapar-se d'unes mandíbules d'acer gegants a 10 metres d'altura. Les propostes de la 'Màgia a un pam del nas', d'altra banda, tindran de protagonista a Jordi Caps, professor de l'Acadèmia Mag Lari, mentre que la Gala Familiar tindrà com a estrella al Mago Migue, deixeble del cèlebre Juan Tamariz. Tots ells compartiran cartell amb altres professionals de primer nivell nacionals i internacionals, uns mags que de ben segur ompliran d'il·lusions els carrers de Besalú.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/105439_elfe-tivalbe-alumagicaultimaunaediciodaltnivell-1.htm