logo
Imprimir
24-09-2019 | 08:01hs
•ANDORRA

La ministra Ester Vilarrubla atorga els premis del concurs de redacció ‘Imagineu l’europeu(ea) del futur’

Durant l’acte de lliurament, la ministra Vilarrubla ha destacat que “el futur del països depèn de l’educació, un instrument necessari pel correcte desenvolupament de les societats”

La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha atorgat aquest dilluns a la tarda els premis del concurs de redacció ‘Imagineu l’europeu(ea) del futur’. Amb motiu del 70è aniversari del Consell d’Europa, del qual Andorra en forma part des del 1994, el ministeri d’Educació i Ensenyament, va convocar a principis d’enguany aquest concurs per tal de reflexionar sobre les relacions entre els diferents països europeus i el futur del continent.

Les premiades del certamen han estat Manon Desert, Chiara Briantais i Amèlia Drogue, que han presentat un treball conjunt titulat ‘Chère Roxanne’. Totes tres són alumnes de la classe Première L del Lycée Comte de Foix i han guanyat un viatge a Estrasburg al mes d’octubre, on rebran un diploma durant la cerimònia de celebració del 70è aniversari del Consell Europa i podran conviure amb joves dels setze països participants.

Així mateix, l’escrit es publicarà a la pàgina web del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i a la del Consell d’Europa. Aquest concurs estava obert als alumnes d’entre 14 i 18 anys i dels tres sistemes educatius i es van presentar una setantena de treballs.

Durant l’acte de lliurament, la ministra Vilarrubla ha destacat que “el futur del països depèn de l’educació, un instrument necessari pel correcte desenvolupament de les societats”. En l’acte, que ha tingut lloc a l’Edifici Administratiu de Govern, ha participat també el director del Departament de Sistemes Educatius i Relacions Institucionals, Marc Jover.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/104394_lamini-trae-tervilarrublaatorgael-premi-delconcur-deredaccioimagineuleuropeueadelfutur-1.htm