logo
Imprimir
23-09-2019 | 11:53hs
•ESPORTS

El Bàsquet Vilafant campió absolut del VI Torneig Tramuntana

Tots els partits es van jugar al Pavelló Municipal d'Esports de Castelló on es va fer l'entrega de guardons en acabar la final de cada categoria

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Castelló d'Empúries la 6 edició del Torneig Tramuntana de bàsquet que marca l'inici de temporada a l'Alt Empordà.

Entre dissabte i diumenge es van jugar 11 partits dels quals 7 han estat equips masculins i 4 femenins. A excepció del Vilabreix tots els equips són de l'Alt Empordà: Bàsquet Vilafant, CB Roses, CB Grifeu-Llançà, CB Escolàpies i l'equip local CB Castelló.

Els equips del Bàsquet Vilafant es van imposar en totes les categories. Va guanyar per 81-76 davant el CB Escolàpies en U25, al Vilabreix per 34-33 en la final femenina i 61-53 davant el Grifeu-Llançà en la categoria de sènior masculí.

Tots els partits es van jugar al Pavelló Municipal d'Esports de Castelló on es va fer l'entrega de guardons en acabar la final de cada categoria.

Des del seu inci el Torneig Tramuntana s'ha constituït com eina de treball, consolidació i coordinació del bàsquet alt empordanès.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/104161_elba-quetvilafantcampioab-olutdelvitorneigtramuntana-1.htm