logo
Imprimir
18-09-2019 | 08:31hs
•LA SELVA

El Foodlab de Riudellots acollirà la segona edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària

La superació del postgrau servirà per obtenir el Diploma de Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària per la Universitat de Girona

Promogut per l'Ajuntament de Riudellots de la Selva i la Fundació UdG: Innovació i Formació i el Campus Alimentació i Gastronomia de la UdG, aquest dilluns ha tingut lloc la presentació de la segona edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària.

La presentació ha tingut lloc al Centre d'Innovació Gastronòmica Industrial de Riudellots de la Selva (FoodLab) ha càrrec Jaume Juher i Maria del Carme Carretero en representació de la Universitat de Girona, del regidor de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Riudellots, Xevi López i de l'alcaldessa del municipi Montserrat Roura.

Tots ells han destacat la importància de poder organitzar aquesta segona edició del postgrau a Riudellots que té com a objectiu la formació d'un perfil professional que sigui capaç d'aportar a les empreses del sector alimentari, persones capaces de detectar oportunitats en el terreny de la recerca, el desenvolupament i la innovació.

La primera edició del postgrau va culminar amb la transferència al mercat d'un nou producte per part de l'empresa la Granja Provençal, ideat per un grup d'alumnes, tal i com ha explicat Jaume Bosch de la Granja Provençal que també ha participat en l'acte de presentació.

Des de l'Ajuntament de Riudellots s'ha fet una aposta important per poder oferir aquest postgrau amb la voluntat de potenciar el desenvolupament empresarial d'un dels principals sectors econòmics de Catalunya.

La superació del postgrau servirà per obtenir el Diploma de Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària per la Universitat de Girona.

Està previst que les classes comencin el 4 d'octubre de 2019 i finalitzin al 16 de maig de 2020.

D'altra banda també s'oferirà el curs d'especialització "Innovació a la Indústria Alimentària. Gestió, Tecnologies i Creativació " adreçat a professionals de l'àmbit de l'R+D+i d'empreses alimentàries, amb experiència demostrable.

Les sessions formatives tindran lloc al Foodlab, els divendres i dissabtes.

La presentació ha finalitzat amb una degustació a càrrec de la Fundació Drissa i de la Granja El Provençal, amb el formatge de tòfona, desenvolupat en el marc de la primera edició del postgrau.

Per a més informació sobre el postgrau podeu consultar el web

http://www.postgrauinnovacioalimentariaudg.com/ca/diploma-postgrau-innovacio-industria-alimentaria/7/matricula.html




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/103243_elfoodlabderiudellot-acollirala-egonaediciodelpo-tgraueninnovacioalaindu-triaalimentaria-1.htm