logo
Imprimir
16-09-2019 | 15:42hs
•ALT EMPORDà

Detenen tres homes i localitzen dues plantacions de marihuana valorades en més de 51.000 euros a Figueres

Els mossos localitzen una carabina d'aire comprimit en el registre de la finca

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el passat 12 de setembre, en aquesta població, tres homes de 29, 35 i 37 anys, de nacionalitat brasilera i espanyola, i amb domicilis a Figueres, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

A principis del mes d'agost els mossos d'aquesta comissaria, mentre feien patrullatge preventiu, van localitzar una finca situada a la zona del Pla d'Hostalet de Figueres, on presumptament hi haurien plantacions de marihuana.

Aquest mas, situat en un camí rural, tenia diverses lones de gairebé dos metres d'alçada a la part exterior per poder ocultar les plantacions i dificultar-ne la seva visualització des de fora.

La unitat d'investigació, que es va encarregar del cas, va dur a terme una entrada i escorcoll a l'esmentada finca el passat 12 de setembre. En l'entrada van participar efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana i efectius de l'Àrea de Recursos Operatius de la Regió Policial de Girona.

En el registre es van localitzar dues plantacions de marihuana, de 100 i 31 plantes i dues tendes de campanya.

Els mossos també van trobar un ganivet, un fusell de pesca submarina amb arpó, una bomba d'aigua, una carabina d'aire comprimit, munició, telèfons mòbils i dos vehicles.

Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior la droga estaria valorada en 51.609 euros.

El mateix dia es va detenir tres homes com a responsables de les plantacions, dos d'ells es trobaven dins la finca en el moment de l'entrada i registre, el tercer es va detenir moments després.

Els detinguts, a qui els consten múltiples antecedents, va passar el dia 13 de setembre a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/102975_detenentre-home-ilocalitzendue-plantacion-demarihuanavalorade-enme-de51000euro-afiguere--1.htm