logo
Imprimir
16-09-2019 | 14:22hs
•LA GARROTXA

Arriba la novena edició de la 100% Tondo

Carles Torrent, membre de l'organització ha volgut destacar el valor humà d'aquesta activitat, dedicada al ciclista professional que va morir l'any 2011

Sant Joan les Fonts torna a ser l'escenari de la popular marxa cicloturista, que arriba a la novena edició, tal com ha explicat Vanessa Torrent, regidora d'Esports, que ha aprofitat per posar de manifest la satisfacció que representa per l'ajuntament donar suport, un any més, a aquesta activitat que fomenta l'esport, les activitats en família i rendeix un homenatge a un esportista com en Xavi Tondo.

Carles Torrent, membre de l'organització ha volgut destacar el valor humà d'aquesta activitat, dedicada al ciclista professional que va morir l'any 2011 i que, enguany, modifica lleugerament un dels dos recorreguts per tal de poder garantir la seguretat dels participants. 

Diumenge 22 tindrà lloc a les 9 del matí la IX Marxa 100% Tondo mantenint les dues modalitats, la marxa llarga i la marxa curta. La volta llarga veurà modificat el recorregut per unes obres en el tram habitual i transcorrerà per Castellfollit de la Roca o la Vall del Bac, entre d'altres. Segons ha explicat Carles Torrent "es tracta d'un recorregut exigent però molt bonic". Tant la volta llarga com la curta tindran el punt de sortida i d'arribada a Sant Joan les Fonts. 

 

Dissabte 21 de setembre, a partir de les 16h, se celebrarà la VI cursa infantil Tondo Kids. Un recorregut urbà de 900 metres on hi participaran nens i nenes d’edats compreses d’entre els 5 i els 12 anys i puntuable per a la Copa Catalunya de carretera. 

Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç fins aquest dijous i els dorsals es poden passar a recollir el dissabte, a partir de les 18h, al Pavelló d'Esports. Com a regal, enguany s'obsequiarà a cada ciclista amb unes punteres per a les sabatilles de ciclisme.

Trobareu més informació a www.100x100tondo.com.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/102965_arribalanovenaediciodela100tondo-2.htm