logo
Imprimir
14-09-2019 | 15:36hs
•LA SELVA

Tot a punt per a l'inici de la Festa Major de Santa Coloma de Farners

L'alcaldessa Susagna Riera assegura que "el programa és molt complet i està pensat per totes les franges d'edat"

Del 19 al 24 de setembre, Santa Coloma de Farners s'engalanarà per viure la seva Festa Major, i com ja és tradicional, l'inici el protagonitzarà el 'Ball de l'Àliga i la Mulassa'. El primer dia de festa es completarà amb una cercavila amb la 'Xaranga Damm-er', els Trabucaires de Cassà de la Selva i els músics de l'Escola Municipal de Música (EMM) Josep Carbó. Ja a la nit, el Parc de Sant Salvador acollirà el tret de sortida de les conegudes Barraques de Santa Coloma de Farners. Enguany amb els concerts de 'Els Combos de l'EMM Josep Carbó' i la cèlebre 'Orquestra DJ-Versiones'.

Seguint la tendència dels darrers anys, la Festa Major de la capital selvatana es caracteritza per incloure activitats per a totes les edats. "Hem intentat fer un programa molt complet, i ho hem aconseguit", assegura Susagna Riera. En aquest sentit, l'alcaldessa del municipi també ha volgut destacar el fet que "amb els anys, els joves s'interessen per activitats més tradicionals com poden ser les competicions d'escacs i de botifarra. I això ens encanta".

Cap de setmana intens

El segon dia de festa arrencarà amb una cercavila de gegants i capgrossos que finalitzarà a la plaça Primer d'Octubre. Abans d'una altra nit de Barraques, l'EMM Josep Carbó llegirà el pregó i tot seguit, es farà el 25è sopar popular amb música de Shazaran. Els grups 'Machete en boca', 'Baboon Show' i 'Crim' tancaran la jornada del divendres.

Els Montgrins i La Principal de la Bisbal seran els encarregats de posar la banda sonora de la Festa Major durant tot el cap de setmana. I de nou, com ja va succeir el dijous, es farà el 'Ball de l'Àliga i la Mulassa'. La nit de Barraques del dissabte serà per 'Strombers' i l''Orquestra Maribel'. De la resta del cap de setmana també cal destacar les actuacions musicals dedicades als més petits de la casa: Pol Petit (dissabte) i Dàmaris Gelabert (diumenge).

Final de festa

El dilluns encara hi haurà temps per celebrar el Sopar de Joves, i es conclouran les Barraques 2019 amb l'actuació de la 'Mapi's Friends Band'. Finalment, el darrer dia de Festa Major es realitzarà la Missa Solemne amb la cobla La Flama de Farners. "Convido a tothom a venir, ja que l'Església Parroquial ofereix una sonoritat molt especial", recorda l'alcaldessa Susagna Riera. Un parc infantil i unes sardanes amb La Flama de Farners posaran punt final a la Festa Major d'enguany.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/102698_totapuntperalinicidelafe-tamajorde-antacolomadefarner--3.htm