logo
Imprimir
12-09-2019 | 18:19hs
•BESALú, VILA COMTAL

Més de 300 persones participen a la 13ª 'Desfrenada' de Besalú

Abans de l'inici de la cursa, organitzada pel Club BTT Besalú Desfrenats, es va llegir un manifest i es va cantar 'Els Segadors'

La tradicional 'Pedalada Nacional de Catalunya' celebrada ahir a Besalú va comptar amb la participació de més de 300 bikers. Malgrat la pluja caiguda durant la jornada, la cursa organitzada pel Club BTT Besalú Desfrenats va ser tot un èxit d'assistència.

Enguany s'arribava a la 13a edició de la prova, i segurament ha estat un dels anys més reivindicatius. De fet, abans que els participants iniciessin els seus respectius recorreguts, es va llegir un manifest i tot seguit, es va cantar l'himne nacional de Catalunya, 'Els Segadors'.

Una cursa amb dos recorreguts

La 'Desfrenada' de Besalú 2019 constava de dos circuits: un de 32 quilòmetres + 1000 metres; i l'altre de 23 quilòmetres + 450 metres per la zona de Beuda, al peu de l'Alta Garrotxa.

Els bikers que van completar la prova 'llarga' la van fer amb una mitjana de 2:45 hores, i els més ràpids van acabar-la amb un temps aproximat de 1:45 hores. Pel que fa als participants del circuit més curt, la mitjana va ser de 1:30 hores i els primers van baixar de l'hora. Els darrers participants van arribar cap a les 13:45 amb el mític cotxe escombra.

Èxit malgrat les adversitats

A causa de les condicions climatològiques, els organitzadors van haver de remarcar el circuit durant la matinada. I si bé és cert que en el moment de la cursa també bufava vent- alguns trams van quedar malmesos- finalment la cursa es va portar a terme sense cap tipus d'incidència. Això sí, un cop finalitzada la prova, els participants van haver de netejar les seves bicicletes, ja que havien quedat ben enfangades.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/102235_me-de300per-one-participenala13ade-frenadadebe-alu-1.htm