logo
Imprimir
11-09-2019 | 17:41hs
•POLíTICA

Bonvehí es mostra 'satisfet' per l'assistència a la manifestació i assegura que el procés 'no es pot aturar'

El president del PDeCAT reivindica amb orgull els passos fets fins ara tot i que "alguns no han estat els més ajustats i encertats"

El president del PDeCat, David Bonvehí, s'ha mostrat "content i satisfet" de la resposta de la gent durant la manifestació de l'ANC per la Diada i considera que bona part de la ciutadania "continua creient que si reivindiquem i continuem pressionant, ho podrem aconseguir" i que "el procés d'independència és viable i possible, i la independència pot arribar". Davant la propera sentència del Tribunal Suprem, ha dit que si no és absolutòria l'independentisme ha de seguir "endavant amb el procés" i "no es pot aturar". "Alguns passos els podríem haver fet diferent, i no han estat els més ajustats i encertats", ha dit, però també s'ha mostrat "orgullós de reivindicar tot el que s'ha fet fins ara". "No ens podem aturar, el país necessita seguir aquest procés per poder oferir un millor benestar a la gent", ha reblat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/101989_bonvehie-mo-tra-ati-fetperla-i-tenciaalamanife-tacioia-eguraqueelproce-noe-potaturar-2.htm