logo
Imprimir
11-09-2019 | 10:40hs
•POLíTICA

Casado diu que Torra 'apel·la a la rebel·lió' i afirma que no és un interlocutor 'homologable per seure a negociar'

El president del PP demana a Sánchez que aclareixi si indultarà "els presos colpistes"

El president del PP, Pablo Casado, ha afirmat que el president de la Generalitat, Quim Torra, no és algú "homologable per seure a negociar". "Li sembla normal que estigui apel·lant a la rebel·lió, a la confrontació al carrer?", ha plantejat Casado aquest dimecres al matí durant la seva intervenció al ple del Congrés, en referència al missatge institucional de Torra amb motiu de la Diada. Casado ha criticat que Torra animés a participar en la manifestació d'aquesta tarda com a preludi de la resposta a la sentència del judici de l'1-O al Tribunal Suprem. El líder dels populars ha demanat al president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que aclareixi si indultarà els "presos colpistes" si el tribunal presidit per Manuel Marchena diu que van cometre un delicte de rebel·lió o sedició.

A banda, Casado ha criticat el nomenament del president del Consell Europeu i exprimer ministre de Bèlgica, Charles Michel, i ha opinat que l'Estat hauria d'haver plantejat "alguna reserva". El líder del PP ho ha argumentat per la "contemporització amb l'independentisme català" de Michel.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/101815_ca-adodiuquetorraapellaalarebellioiafirmaquenoe-uninterlocutorhomologableper-eureanegociar-1.htm