logo
Imprimir
04-09-2019 | 14:57hs
•BESALú, VILA COMTAL

Besalú reubicarà la parada de la línia de bus

Ha aprovat el projecte per desplaçar-la de l'avinguda Lluís Companys a la carretera d'Olot, a l'altura del carrer de la piscina

L'Ajuntament de Besalú ha aprovat reubicar la parada de l'autobús per descongestionar l'avinguda Lluís Companys del municipi. El passat 26 d'agost, la Junta de Govern Local de Besalú va aprovar la memòria pel projecte de reubicació de la parada del transport públic, que va ser la proposta més votada al procés de pressupostos participatius que el consistori ha dut a terme recentment.

Actualment, el bus té la parada a l'avinguda Lluís Companys, però com que no hi ha prou espai per poder estacionar el vehicle, quan aquest s'atura envaeix la carreterra i anul·la un dels carrils de circulació. S'ha de tenir en compte, a més, que aquest problema s'agreuja quan coincideixen dues línies de transport, una en cada sentit.

La resolució d'aquesta situació va ser la proposta que va rebre més vots en el procés dels pressupostos participatius, així que el consistori vol desplaçar les parades de bus. Això permetrà descongestionar la via principal en el tram més cèntric de la vila comtal. La memòria aprovada per Junta de Govern Local, que ara està a exposició pública, defineix les obres per a reubicar la parada a la carretera d'Olot, a l'altura del carrer de la piscina.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/100356_be-alureubicaralaparadadelaliniadebu--2.htm