logo
Imprimir
13-01-2017 | 21:18hs
•LA SELVA

Blanes vol tenir a punt el concurs del transport urbà abans de l'estiu

El regidor de Mobilitat proposa modernitzar el servei i millorar les parades i l'accés al bus


L'Ajuntament de Blanes confia tenir a punt el concurs del transport urbà del municipi abans d'aquest estiu. El regidor de Mobilitat de Blanes, el republicà Albert Sanz, preveu que abans que arribi la temporada estiuenca estarà enllestida la nova plica per a la licitació del servei de bus del municipi selvatà.

La concessió del transport urbà, que actualment està gestionat per l'empresa Transports Pujols, va ser prorrogada per tercer any seguit en el darrer ple de l'Ajuntament de Blanes. Segons Sanz, en els primers mesos d'ERC al govern blanenc, el grup municipal ha estat enfeinat en tirar endavant els pressupostos participats i la consulta ciutadana sobre la carretera C-32, per la qual cosa no s'han pogut dedicar a la redacció del nou plec de condicions, en què vol implicar també la resta de grups del consistori. La pròrroga de la concessió no s'allargarà un any més, sinó que quedarà suspesa de manera automàtica quan hi hagi la nova.

La voluntat del regidor de Mobilitat de cara al nou concurs és modernitzar el servei, guanyar noves línies -actualment n'hi ha tres d'urbanes i una interurbana que enllaça amb l'hospital i Lloret de Mar- i millorar també les parades del bus, per exemple, incorporant-hi informació sobre el temps d'espera fins al següent vehicle. També proposa canviar les marquesines i millorar l'accessibilitat als busos a les persones amb mobilitat reduïda.
Link:
https://gironanoticies.com/notix/noticia/41919_blane-voltenirapuntelconcur-deltran-porturbaaban-dele-tiu-2.htm