logo
Imprimir
09-01-2017 | 13:52hs
• OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Milers de persones passen per la Mostra de Pessebres d'Olot

Àmplia assistència de públic tant a les exposicions com a les activitats complement àries


La Mostra de Pessebres tanca amb un bon balanç de públic. Només al Museu dels Sants i a la Sala Oberta 2 hi han passat prop de 8.000 persones. No es poden quantificar els visitants a les altres seus: Claustre del Carme, Can Trincheria i finestrals de la Biblioteca. Segons dades de l'Oficina de Turisme d'Olot, la Mostra de Pessebres ha atret un important nombre de visitants d'altres punts del territori català, especialment províncies properes com Osona o el Barcelonès.

També han tingut èxit les activitats complementàries, en les quals han participat un total de 133 persones. Han consistit en dos tallers de cuina oferts en col·laboració amb l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa (un per a adults i un per a nens); un taller de fanalets i un de postals de nadal que va impartir la companyia La Sal, i la xerrada "És nat en una establia?", a càrrec de Javi Palomo. Aquest any, precisament, es va decidir ampliar aquestes activitats que s'han consolidat com a oferta d'actes durant els dies de Nadal, especialment per al públic familiar.

D'altra banda, des de la Mostra de Pessebres s'ofereixen visites guiades per a escolars amb la voluntat d'apropar el món del pessebrisme als alumnes de primària. Aquest any hi van passar un total de 352 nens de diferents escoles d'Olot i comarca. Amb tot, la Mostra tanca amb una valoració positiva per part de l'organització i un recull de bones percepcions entre el públic.
Link:
https://gironanoticies.com/notix/noticia/41886_miler-deper-one-pa-enperlamo-tradepe-ebre-dolot-1.htm