Notícies més llegides





Motor


Arbúcies

La Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries d'Arbúcies aconsegueix ser un èxit un altre any

Motor  -  19/02/2017  -  14:55

La concentració d'enguany ha aplegat gairebé 700 vehicles clàssics


Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries/Aj.Arbúcies

Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries/Aj.Arbúcies




En la seva novena edició, la Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries ha tornat a ser un èxit de participació i assistència i ha omplert els carrers d'Arbúcies amb gairebé 700 vehicles clàssics i centenars de visitants que no s'han volgut perdre la concentració més important del nostre país.

A les 9 del matí, els cotxes i els visitants ja començaven a omplir els carrers d'Arbúcies, sobretot al carrer Sant Jaume on els assistents han pogut gaudir del tradicional esmorzar de botifarra. Els carrers Germana Assumpte, Camprodon, Segimon Folgueroles, així com l'avinguda dels Països Catalans, el passeig de Palacagüina i l'aparcament de la placeta de Can Reus però, també s'han anat omplint de visitants a mesura que avançava el matí per veure aquells vehicles més exclusius i històrics que hi ha a casa nostra.
A més, com a novetat d'aquesta edició, a les 12 del migdia, el regidor infantil i membre dels Clàssics, Dani Massachs, juntament amb els seus companys del Ple dels Infants, ha presentat alguns dels cotxes clàssics que fa uns anys es van fabricar a l'empresa carrossera Indcar d'Arbúcies i que són tota una curiositat pels amants dels clàssics.

Aquest any, s'han canviat alguns dels emplaçaments habituals en les altres trobades i s'ha concentrat en els carrers del centre del poble, però això no ha sigut un problema perquè l'entitat Clàssics Montseny-Guilleries aconseguís aplegar quasi 700 cotxes i repetir la xifra d'edicions anteriors.
L'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, s'ha mostrat molt satisfet de com ha transcorregut la jornada i ha assenyalat que "un any més ha estat un dia fantàstic i des de demà mateix començarem a treballar perquè l'any que ve, que celebrarem el 10è aniversari, la trobada sigui un èxit encara més gran". Garriga també ha volgut agrair als Clàssics i a tots els voluntaris la feina feta, ja que "sense ells, tot això no seria possible".


Autor: Redacció






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...