Notícies més llegides



Política


Blanes

ERC aprova les sancions al Bella Terra i Blanc d'Eivissa però no han parlat de legalització

Política  -  18/02/2017  -  19:37

Des del grup afirmen que no han pres cap decisió i afirmen que la revisió del POUM neix a causa d'una sentència aliena al cas


Càmping Bella Terra

Càmping Bella Terra




El grup d'ERC a Blanes dóna suport a la sanció que l'ajuntament ha interposat als càmpings Bella Terra i Blanc d'Eivissa per una infracció urbanística. En el cas del primer establiment, la multa s'enfila fins al milió i mig d'euros per una infracció "molt greu": construir en sòl no urbanitzable de protecció agrícola unes edificacions com ara cases prefabricades, bungalous o un bloc de serveis quan, segons el consistori selvatà, el negoci no tenia llicència i no es podia legalitzar el marc vigent. Pel que fa al Blanc d'Eivissa, la sanció serà de 20.604 euros, una xifra inferior als 128.775,30 euros previstos inicialment, tot i que els propietaris van desmuntar les edificacions i van pagar immediatament.

Més enllà de les sancions, però, des del grup republicà blanenc subratllen que encara no han decidit legalitzar les irregularitats, tal com s'ha especificat en algun mitjà de comunicació. "Volem afirmar que l'assemblea de la secció d'ERC –l'òrgan encarregat de prendre aquestes decisions que afecten a qüestions transcendents en la governabilitat- no ha pres cap decisió al respecte, encara", apunten des del grup.

D'altra banda, ERC de Blanes també explica que no s'està revistant el POUM per tal d'aprovar la legalització, sinó que aquesta revisió neix "a causa d'una sentència que obligava a fer-ho al marge d'aquest cas".

"Estem treballant la proposta que contempla el govern per tal que es legalitzi aquesta situació. El debat a la nostra assemblea és viu i no he pres encara cap decisió en ferm. És evident que les implicacions amb aquest tema –urbanístiques i de model de ciutat, legals, de comportament cívic i ètic, de legitimitat quant als precedents que suposaria, de teixit social i laboral...- no ens permeten prendre una decisió en ferm sense valorar bé els pros i contres", afegeix el comunicat del grup, abans de concloure que la decisió presa serà traslladada als regidors.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...