Notícies més llegides





Política


Figueres

ERC Figueres proposa un govern amb PdeCat, ERC i la CUP i sense Marta Felip

Política  -  18/02/2017  -  19:01

Els republicans expliquen que el futur de la ciutat passa perquè s'apartin els tres principals responsables de l'actual crisi que pateix Figueres: Marta Felip, Pere Casellas i Manel Toro


ERC Figueres

ERC Figueres




Esquerra Republicana de Figueres aposta per un govern de caire social i independentista, sense Marta Felip, i amb un candidat de consens. La proposta d'ERC passa per un govern format pel PdeCat, Esquerra i la CUP amb l'objectiu 'd'afrontar les mancances essencials de la ciutat i començar a tancar el munt de carpetes obertes que té Figueres. Hi ha a sobre la taula projectes bàsics i hi ha urgències socials que hem de solucionar'.

La portaveu del grup municipal d'ERC Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que 'durant les darreres tres setmanes, després del trencament del govern hem volgut fer un exercici de responsabilitat i no ens hem cansat de demanar diàleg i seny, sense deixar d'estar amatents a la nova formació del govern. Seny poc, i diàleg hem tingut la sensació que només se'ns buscava perquè aixequéssim les tres mans per aprovar el pressupost'.

Lladó ha argumentat que 'estem convençuts que per fer avançar la ciutat cal que s'apartin els tres principals responsables de l'actual crisi que pateix el govern i la ciutat. Marta Felip, Pere Casellas i Manel Toro. Amb major o menor mesura, ells són els principals responsables del desgavell actual i no poden ser part de la solució'.

Des d'Esquerra Figueres s'aposta per un govern de caire social i independentista per trencar el model que 'ens ha portat a la situació actual'. La portaveu republicana recorda que 'No serà fàcil i els contactes que hem mantingut en aquest sentit això ho reforcen. D'altra banda, com és obvi, no és el govern que ERC triaria en una situació estable però la situació de la ciutat està molt allunyada d'aquesta dinàmica. Cal que fem un pas endavant per Figueres i impulsar un govern amb 11 regidors, i no perdem de vista amb una majoria d'esquerres, per fer funcionar la ciutat'.

En aquesta línia Lladó ha instat i convidat 'les tres forces amb més representació a la ciutat, PdCat, ERC i la CUP, a seure en una mateixa taula per estudiar i estudiar una proposta política que reflecteixi aquells punts estratègics de ciutat i treballar-los conjuntament. Alguns exemples serien l'Escola Carme Guasch, el nou pavelló, la nova contrata del servei d'escombraries o el pressupost 2017 '.

D'altra banda, a l'hora de fer aquesta proposta, Agnès Lladó ha recordat que 'des del govern central ja s'estan gestant el que seran els atacs cap a Catalunya amb l'objectiu d'anul·lar els desitjos del nostre poble. El govern que proposem ens blindaria davant aquest aspecte. Ha arribat el moment de no dubtar'.


Autor: Redacció






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...