Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles s'adhereix a la campanya unitària 'Casa nostra, casa vostra'

Pla de l'Estany  -  10/02/2017  -  15:48

"Casa nostra, casa vostra" té com a objectiu denunciar la situació que viuen les persones refugiades





El Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Banyoles, integrat pels diferents grups municipals i les entitats de cooperació i solidaritat de la ciutat, ha acordat l'adhesió de Banyoles a la campanya unitària "Casa nostra, casa vostra", que té com a objectiu denunciar la situació que viuen les persones refugiades, i aconseguir, al mateix temps, la sensibilització i mobilització de la ciutadania i demanar polítiques d'acollida reals a les institucions, sota el lema "volem acollir".

En l'acord també es proposa convocar a la ciutadania a mobilitzar-se assistint a la convocatòria de manifestació de la campanya "Casa nostra, casa vostra", que es celebrarà a Barcelona el proper 18 de febrer. En aquest sentit, el Consell va acordar fer el màxim de difusió a la ciutat d'aquesta convocatòria amb la idea d'aconseguir una gran participació a nivell de Banyoles.

La trobada del Consell també va servir per intercanviar informació sobre els dispositius d'acollida que s'està preparant a Banyoles i sobre les diferents campanyes de sensibilització que les entitats han portat a terme. En aquest sentit, les entitats que gestionaran l'acollida demanaran la implicació de la ciutadania en la integració de les persones refugiades quan es produeixi la seva arribada. Des del Consell s'ha manifestat la satisfacció pel grau de participació i sensibilització que, a dia d'avui, ha mostrat la població de Banyoles en la problemàtica dels refugiats.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...