Notícies més llegides





Fires I Festes


Olot

Olot acollirà el Carnaval infantil el 25 de febrer

Fires I Festes  -  25/02/2017  -  20:40

La visita dels Reis Carnestoltes a un supermercat d'Olot obrirà a les 12h del migdia els actes del dia 25 que continuaran amb la gran rua pel centre de la ciutat


Presentació

Presentació




El dissabte 25 de febrer tindrà lloc una nova edició del Carnaval Infantil. Rialles, Esplais de la Garrotxa i l'Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura organitzen aquest esdeveniment que, per primera vegada, també compta amb el suport del Grup d'Esplai el Sol de Les Preses.

La visita dels Reis Carnestoltes a un supermercat d'Olot obrirà a les 12h del migdia els actes del dia 25 que continuaran amb la gran rua pel centre de la ciutat. La concentració dels assistents serà a les 4h de la tarda a la plaça Clarà, des d'on sortirà la rua del Carnaval que arribarà a la plaça Major, amb el rei i la reina i els grups de percussió Tam, Timbus i els Timbalers de Besalú. La Berta Espona dels Esplais de la Garrotxa i en Marçal Bancells de la secció de mainada del Centre Excursionista són el Rei i la Reina del Carnaval Infantil. Ells seran els encarregats de pronunciar el pregó a la plaça Major. Tot seguit, hi haurà ball amb en Jordi Tonietti.

L'Escola d'Art s'encarrega d'engalanar la plaça Major mentre que l'Escola Municipal d'Expressió realitza la il·lustració del cartell. El pòster del Carnaval Infantil és obra de Miquel Pradas Masó, alumne de l'aula d'Il·lustració i Còmic de l'Escola.



Autor: Redacció






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...