Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Pau Vallvé estrena oficialment a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles el seu nou disc

Pla de l'Estany  -  06/02/2017  -  17:54

Pau Vallvé torna amb un disc doble amb 22 cançons. El 15è de la seva discografia i el 4t signat sota el seu nom


Pau Vallvé

Pau Vallvé




Abisme cavall hivern primavera i tornar, amb un títol tan suggerent i tan obert, el proper divendres 10 de febrer (21 h) a l'Auditori de l'Ateneu, Pau Vallvé presentarà oficialment el seu nou disc. Després d'haver fet una gira de 90 concerts amb el seu anterior disc (Pels dies bons, 2014), que va presentar a l'Auditori de l'Ateneu amb totes les entrades exhaurides, incloent-hi la gira europea sobre la qual va publicar una sèrie-documental de 14 capítols fa uns mesos, ara torna als escenaris amb un nou disc i una nova banda.

El disc gravat al propi estudi de Vallvé, a Barcelona, de setembre a novembre de 2016. I, excepte els vents, ha gravat ell mateix tots els instruments que hi sonen (bateria, baix, guitarres, pianos, veus, etc.) L'ha mesclat ell i l'ha masteritzat en Víctor Garcia.

Les 22 cançons que formen part del doble disc, tal i com explica el mateix Pau Vallvé, estan escrites a partir de vivències pròpies que transforma en cançons. A mesura que surten les grava al mòbil per no oblidar-les i allà es queden fins que es posa a fer un nou disc. En aquest cas, però, la vida li ha donat més voltes que de costum. Canvi de ciutat (de viure a Banyoles a Barcelona), canvis sentimentals, canvis polítics, canvis d'estats d'ànim, canvis en molts sentits. Això ha provocat que així com en l'anterior disc totes les cançons tenien com a eix comú de deixar-ho tot, marxar i viure la vida, aquest cop no era tan senzill resumir. No hi ha una temàtica o un missatge clar, sinó més aviat un itinerari, un viatge, des d'un punt a un altre, passant per molts estats diferents entremig (un itinerari que acaba al mateix lloc on comença, o sigui, circular).

Després de l'experiència amb l'anterior disc Pels dies bons (2014) Pau Vallvé continua apostant per l'auto-gestió i l'auto-edició discogràfica, sobretot per tenir un major control del qual fa, com ho fa i del perquè. I aquest cop hi afegeix els autos-distribució. El disc no es pot trobar a les grans superfícies, només es ven als concerts i a través de la web i a algunes botigues petites.

Com ja és habitual, per la gira que tindrà el seu inici a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles, munta una banda diferent en cada gira, expressament pel disc. Aquest cop anirà ell amb guitarra elèctrica, acompanyat de Valen Nieto (teclats, guitarra i cors), Dario Vuela (baix i teclat) i de Víctor Garcia (bateria i sampler). Un concert més "canyero" i elèctric que normalment.

Després de la presentació oficial del disc a Banyoles, altres llocs destacats i confirmats de l'inici de la gira són; el 16 de març a Madrid i el 27 d'abril a la Sala Apolo 1 de Barcelona.

Les entrades es poden adquirir a través de la web www.cultura.banyoles.cat i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 h a 16:45 h)


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...