Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

La CUP-Crida per Girona demana la implantació del porta a porta

Actualitat Girona  -  06/02/2017  -  15:21

El grup municipal reclama a Madrenas que segueixi l'exemple de Celrà i de Vilablareix per assolir millors xifres de recollida selectiva





Els regidors de la CUP-Crida per Girona assistiran, a partir d'avui, al Fòrum Internacional de Gestió de Residus Municipals que se celebra a la ciutat fins dimecres. El grup municipal ha celebrat que Girona aculli aquest cicle, i ha demanat al govern que "prengui nota" de les polítiques municipals de residus més avançades per tal d'aplicar-les a la ciutat. En aquest sentit, els cupaires han criticat que Marta Madrenas definís la ciutat com a capital de la gestió de residus, tenint en compte les mancances i limitacions de l'actual model.

Així, la regidora Laia Pèlach ha anunciat que al proper Ple la CUP-Crida per Girona reclamarà accelerar la implantació de la recollida porta a porta a la ciutat. Fa uns mesos el govern va anunciar la seva intenció de desplegar aquest sistema en alguns barris gironins però no se n'ha fet pública més informació. Igualment, Pèlach ha reclamat posar en marxa una campanya de sensibilització ciutadana per a la reducció de residus i el consum responsable, i ha advertit al govern que "no avançar en recollida selectiva i prevenció de residus cada cop sortirà més car".

Estendre el porta a porta arreu de la comarca

Finalment, la CUP-Crida per Girona ha recomanat al govern gironí que, si vol innovar i excel·lir en gestió de residus, se sumi a municipis del Gironès com Celrà o Vilablareix per tal d'estendre la recollida selectiva porta a porta arreu de la comarca. Cal recordar que els municipis on hi ha implantat aquest sistema són, amb diferència, els que presenten millors xifres recollida selectiva.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...