Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

Es posen en marxa les obres integrals de millora al carrer dels Huguets

Baix Empordà  -  23/01/2017  -  13:42

El cost d’aquest projecte és d’uns 60 mil euros i el seu termini d'execució d'obres és de dos mesos


Obres carrer dels Huguets

Obres carrer dels Huguets




El projecte ha estat elaborat pels serveis tècnics municipals i permetrà la reposició de tot el paviment d'aquest carrer danyat principalment a causa del creixement de les arrels dels arbres. Aquesta actuació se centrarà en el paviment de formigó central del carrer i les zones de voreres afectades. A banda també s’instal·larà una canonada de recollida d’aigües pluvials i se substituirà tot l’enllumenat actual per noves lluminàries tipus Led. El cost d’aquest projecte és d’uns 60 mil euros i el seu termini d'execució d'obres és de dos mesos.

Aquesta setmana l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palamós ha iniciat el projecte d’obres de millora del carrer dels Huguets (ubicat a l’àmbit de Mas Gorgoll), que en els darrers anys ha patit desperfectes, presentant danys estructurals i pèrdua de regularitat en el ferm i les voreres, ocasionat principalment pel desenvolupament en superfície de les arrels dels arbres.

El projecte integral és a càrrec d'una empresa especialitzada i preveu l’actuació en diversos àmbits però amb una especial incidència en la reposició del paviment del carrer i de les voreres.

Arranjament del paviment, i substitució de canonades i enllumenat
En aquest sentit es realitzarà l’extracció de les soques d’antics arbres que hi havien plantats i que han ocasionat les patologies del paviment, i posteriorment, s’arranjaran tots els trams afectats.

A banda el projecte també inclou la instal·lació d’una canonada de recollida d’aigües pluvials i la substitució de l’enllumenat d’aquest carrer, amb noves lluminàries tipus Led.

El cost d’aquest projecte és de 60.456 € i l’Ajuntament de Palamós preveu que les obres d’execució d’aquesta actuació s'enllesteixin en un termini màxim de dos mesos.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...