Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles reconeix la trajectòria professional de 15 policies locals

Pla de l'Estany  -  20/01/2017  -  15:17

La capital del Pla de l'Estany recupera la Diada de la Policia Local 8 anys després, aprofitant la imminent entrada en funcionament de la nova seu


Diada de la Policia Local

Diada de la Policia Local




Banyoles ha celebrat avui la seva Diada de la Policia Local, recuperant així una celebració que feia 8 anys que no es produïa. Després que el 2009 es plantegés canviar el format de la celebració, la Policia Local i l'Ajuntament han aprofitat la imminent entrada en funcionament de la nova comissaria a Banyoles del cos policial per tornar a engegar un acte que busca reconèixer el servei públic i la trajectòria professional dels agents que en formen part.

En l'acte d'avui, Banyoles ha premiat la implicació i la permanència de 15 agents locals, els quals fa més de 20 anys que formen part del cos policial. En concret, l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer i el cap de la Policia Local, Gregori Martínez, han entregat medalles de bronze, plata i or als agents que feia més de 20, 25 i 30 anys, respectivament, que donen servei públic als banyolins a través de la Policia Local de Banyoles. Juntament amb les medalles, també se'ls han entregat diplomes personalitzats.

Durant l'acte, que s'ha celebrat a la sala d'actes de l'Ajuntament, el cap de la Policia Local, Gregori Martínez, ha destacat que "avui és un dia per trobar-nos i fomentar el companyerisme al mateix temps que fem un reconeixement a la gran tasca i funció que desenvolupen els nostres agents locals".

Nova comissaria a Banyoles

Després del lliurament de les medalles als efectius policials, s'ha fet una visita a la nova comissaria de la Policia Local de Banyoles que està situada al costat de les dependències dels Mossos d'Esquadra del Pla de l'Estany i que es preveu que entri en funcionament en un termini aproximat d'un mes. Segons el regidor de Policia i Via Pública de l'Ajuntament de Banyoles, Lluís Costabella, la nova seu "ens permetrà donar un millor servei i una millor atenció a les persones que més ho necessitin".

En l'acte de celebració de la Diada de la Policia Local hi han estat presents l'intendent sotscap de la Regió Policial de Girona, Jordi Bascompte al costat d'altres comandaments de cossos policials i serveis d'emergències i representants de l'Ajuntament de Banyoles.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...