Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Els contenidors de Roba Amiga a Banyoles han recollit durant el 2016 un total de 48,3 tones de roba usada

Pla de l'Estany  -  20/01/2017  -  09:25

El regidor de Via pública de Banyoles, Lluís Costabella, ha explicat que "usar aquests contenidors que tenim repartits per diferents punts de Banyoles és un acte solidari i de compromís social i amb el medi ambient"


Roba Amiga

Roba Amiga




Els banyolins i banyolines han dipositat durant el 2016 un total de 48.327 quilos de roba als 8 contenidors que, amb el suport de l'Ajuntament de Banyoles, hi ha repartits per la ciutat. Concretament, s'han recollit 7,7 tones el primer trimestre, 8,6 tones el segon trimestre, 16,4 tones el tercer trimestre, i 15,6 tones el quart trimestre. Significa un augment respecte els anys 2015, 2014 i el 2013.

La Cooperativa Roba Amiga i l'empresa d'inserció ADAD l'Encant són els encarregats de la gestió dels contenidors i de la recollida de la roba. Amb la gestió de la roba usada recollida es fa possible atendre a més de 100 persones anualment, crear llocs de treball per a col·lectius en risc d'exclusió social i garantir l'entrega social de roba per famílies en risc d'exclusió. Un cop recollida aquesta roba és restaurada i es redistribueix en centres d'ajuda com ara Càritas de Banyoles o les pròpies botigues de Roba Amiga, on es ven a un preu mòdic a la gent amb més necessitats de la ciutat. L'Ajuntament de Banyoles anima als banyolins i banyolines a donar roba usada a aquest tipus de cooperatives.

El regidor de Via pública de Banyoles, Lluís Costabella, ha explicat que "usar aquests contenidors que tenim repartits per diferents punts de Banyoles és un acte solidari i de compromís social i amb el medi ambient".

Els contenidors de Roba Amiga van recollir el 2015 un total de 25,9 tones de roba, el 2014 un total de 29,2 tones de roda, el 2013 de 20 tones de roba, el 2012 de 67 tones de roba usada a Banyoles, el 2011 un total de 75 tones, el 2010 unes 47 tones, el 2009 unes 48 tones, i el 2008 es va sumar un total de 20 tones. Els contenidors de recollida de roba usada a Banyoles es van instal·lar el 2008 mitjançant un conveni amb Càritas Diocesana de Girona, amb el suport de l'Ajuntament de Banyoles.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...