Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

El Mot inicia un bookcrossing amb els llibres del festival

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  18/01/2017  -  09:53

Es vol que aquests llibres circulin i, un cop llegits, es tornin a deixar en algun racó esperant que algú més els agafi





Un total de 50 llibres estaran amagats per Olot i per Girona, en el bookcrossing del Festival MOT 2017. Es tracta de 15 títols escrits per alguns dels autors que passaran entre el 23 de març i l'1 d'abril per les dues ciutat.

Els llibres amagats a la capital de la Garrotxa seran Peste & Cólera, de Patrick Deville; Inés y la alegría, d'Almudena Grandes; El Hijo del sueño, de Valerio Massimo Manfredi; De parte de la princesa muerta, de Kenizé Mourad; Los asesinos del emperador, de Santiago Posteguillo; Les darreres paraules, de Carme Riera; i Allò que va passar a Cardós, de Ramon Solsona.

A partir d'aquest dimecres, a través de les xarxes socials oficials del MOT es donaran pistes per descobrir on s'han amagat alguns dels exemplars. Des del festival es demana a qui els trobi que es fotografiï amb el llibre i pengi la imatge a la xarxa amb les etiquetes #MOT17, #bookcrossingMOT i #lecturesMOT. La voluntat del festival és que aquests llibres circulin i, un cop llegits, es tornin a deixar en algun espai públic esperant que algú més els agafi i els llegeixi.

És el segon any que des del MOT s'organitza un bookcrossing amb els llibres del festival. La idea és que el màxim nombre de persones possible llegeixi els llibres dels autors que vindran al Festival MOT 2017 a conversar sobre "escriure el passat". Així podran preguntar-los dubtes i comentar aquells aspectes de les novel·les que els han cridat més l'atenció.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...