Notícies més llegides




+ Notícies


Sant Gregori

Denunciat penalment un conductor sense permís de conduir circulant a 170 km/h per l'AP-7 al Gironès

+ Notícies  -  17/01/2017  -  12:07

El dia abans els agents van detectar un altre conductor circulant a 202 km/h també per l'AP-7





Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar penalment el dia 14 de gener, un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i resident a Lloret de Mar , com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sense haver obtingut mai el permís.

Els fets van passar el mateix 14 de gener en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 61 de l'autopista AP-7, dins del terme municipal de Sant Gregori (Gironès).

Quan faltaven cinc minuts per la una del migdia, els mossos van detectar un turisme de gamma alta que circulava a 170 km/h, en un tram limitat genèricament a 120 km/h.

Els agents van aturar-lo i van comprovar que el conductor no disposava de permís de conduir. Al revisar la documentació del vehicle, que utilitzava unes plaques de matrícula temporals, van veure que aquestes havien perdut vigència el passat mes de juny.

Per aquest motiu se'l va denunciar administrativament per l'excés de velocitat i per circular amb unes plaques de matrícula temporals caducades. A més, també va ser denunciat penalment per conduir un vehicle sense haver obtingut mai el permís.

Es dóna la circumstància que el mateix conductor ja havia estat denunciat penalment pel mateix fet dues vegades més, una durant el mes de desembre i l'altra a principis del mes de gener d'enguany.

Els agents van citar l'home per tal que es presenti a declarar davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

El dia abans, agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar un home, de 36 anys d'edat i veí de Gavà (Baix Llobregat), com a presumpte autor d'una infracció de velocitat recollida al Reglament General de Circulació.

Els fets van passar el mateix 13 de gener, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 71.5 de l'autopista AP-7, dins el terme municipal de Riudellots de la Selva.

Pels volts de tres quarts de dotze del migdia, els mossos van detectar un turisme que circulava a 202 km/h, en un tram on la via està limitada genèricament a 120 km/h.

Els agents van aturar el vehicle i, després d'identificar el conductor, van denunciar-lo per una infracció administrativa que li podria comportar la retirada de 6 punts del permís de conduir i un cost econòmic de fins a 600 euros.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...