Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Spot publicitari dels Banys Àrabs amb universitaris belgues

Actualitat Girona  -  17/01/2017  -  11:46

Els universitaris estaran dues setmanes a la ciutat i una de les seves tasques educatives serà la gravació i edició d'un anunci publicitari


CCGironès

CCGironès




Ahir al migdia el President del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, ha donat la benvinguda als alumnes que participaran en el rodatge de l'spot publicitari dels Banys Àrabs. Els universitaris estaran dues setmanes a la ciutat i una de les seves tasques educatives serà la gravació i edició d'un anunci publicitari.

La col·laboració es realitza amb l'Escola Universitària ERAM i anirà a càrrec d'alumnes belgues que participen en un ERASMUS, que en tot moment estaran tutoritzats per professors de referència.

La relació de col·laboració es bassa en dos objectius. Per una banda l'elaboració un spot publicitari de l'emblemàtic edifici per tal de poder-lo penjar a la seva pàgina oficial i poder promocionar via xarxes socials i mitjans de comunicació comarcals els Banys Àrabs. Per l'altre, la vessant acadèmica de poder realitzar un mètode del cas real pels alumnes estrangers.

Una de les característiques principals d'aquesta col·laboració és que la creació de l'spot totalment lliure per part dels joves, ja que no se'ls marcat cap pauta o guió. Des del Consell Comarcal interessa conèixer com perceben aquests joves un equipament amb tants anys d'història i quin és el tret que en ressaltaran.

Segons el President del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, s'està treballant poder tenir una relació més estreta en les diferents escoles formatives i universitats de la nostra comarca. "Creiem que les administracions han de propiciar la relació amb els centres de formació, especialment entre el seu alumnat i professorat" ha afirmat Busquets.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...