Notícies més llegides




Esports


Maçanet de la Selva

Jordi Rabionet guanya el IV Cros Maçanet de la Selva

Esports  -  15/01/2017  -  19:54

El proper cap de setmana el Circuit Gironí de Cros es desplaça a Riudellots de la Selva per acollir el Campionat de Catalunya de Cros Curt per equips i per celebrar la cloenda del Gran Premi


4t Cros de Maçanet de la Selva

4t Cros de Maçanet de la Selva




El circuit Gironí de Cros ha tornat aquest matí després de la parada nadalenca amb la quarta edició del Cros de Maçanet de la Selva. La climatologia ha estat la protagonista aquest matí, amb un fred intens, un petit ruixat de neu i vent, posant les coses encara més difícils als atletes que han competit en un traçat bastant dur amb zones amb forts canvis de ritme i un terreny que dificultava la competició.

Avui Jordi Rabionet 'TR-Esports Parra' s'ha endut la seva primera victòria al Circuit Gironí de Cros aquesta temporada imposant-se amb autoritat en una cursa dura i al mateix temps ràpida per un circuit que ofereix zones on avui era difícil transitar i encara més córrer. La segona plaça del pòdium ha estat per Pablo García del Ptarenc AA, a la tercera els ha acompanyat Jordi Roura 'CN Olot'.

En la cursa absoluta de fèmines hem pogut assistir novament al duel entre Maria Guerrero [CA Manresa] i Anna Quílez [CA Lloret]. Durant les dues primeres voltes al circuit les dues atletes han anat del bracet mesurant les seves forces però sense deixar que les rivals les poguèssin seguir, en iniciar la segona volta Guerrero ha fet un canvi de ritme que Quílez no ha pogut mantenir i a poc a poc la banyolina ha anat agafant la distància que li ha permès imposar-se i sumar el màxim de punts per la classificació del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva. Per darrere d'elles ha arribat a meta la veterana del CN Banyoles, Anna Martínez.

Bon nivell ha ofert avui també la cursa de veterans masculins on ha estat vencedor David Julià [CA Lloret] seguit dels atletes del CN Banyoles Joan Carles Repullo i Manel Torres. En aquesta cursa la lluita ha estat aferrissada entre les cinc primeres posicions, amb bastants canvis entre els llocs al llarg de tot el recorregut.

El proper cap de setmana el Circuit Gironí de Cros es desplaça a Riudellots de la Selva per acollir el Campionat de Catalunya de Cros Curt per equips i per celebrar la cloenda del Gran Premi.


Autor: Redacció


Arxiu adjunt

Resultats

Resultats

Resultats





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...