Notícies més llegides




Política


Figueres

ERC Figueres presenta una moció per impulsar les relacions transfrontereres

Política  -  09/01/2017  -  21:00

La proposta preveu crear un Consell Municipal que treballi per impulsar les relacions transfrontereres de la ciutat, especialment amb la Catalunya Nord


Aj.Figueres

Aj.Figueres




El Grup Municipal d'ERC a la ciutat de Figueres presentarà, en el ple municipal del 12 de gener, una moció que té com a objectiu impulsar les relacions transfrontereres figuerenques amb els territoris nord-catalans.

Aquest nou impuls seria coordinat per un Consell Municipal per les Relacions Transfrontereres, i aniria dirigit, especialment, a desenvolupar el contacte de Figueres amb altres agents socials de la Catalunya Nord. La moció, tanmateix, preveu sol·licitar a la Generalitat de Catalunya que treballi per accelerar l'aprovació, al més aviat possible, de l'Eurodistricte de l'Espai Català Transfronterer. A més, apostar perquè, tal com recull el text de la moció, "Treballar perquè Figueres esdevingui capital de l'Eurodistricte."

Per altra banda, la moció recull la necessitat de millorar la comunicació entre Figueres i ciutats de la Catalunya Nord, especialment Perpinyà i Ceret, mitjançant transport públic. Un altre objectiu destacable de la moció és "Apostar perquè Figueres pugui treballar colze a colze amb institucions com les Universitats de Girona i Perpinyà o les diferents cambres de comerç, per a enriquir i consolidar la projecció exterior de la ciutat i atreure nous agents socials i econòmics.", tal com ha indicat la portaveu d'ERC, Agnès Lladó.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...